Yeme & İçme Kahvaltıda kahve içer misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben kahveyi severim ama kahvaltida asla Evet icerim Hayir icmem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kahvaltıda kahve içer misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Fransız mıyız kruvasan kahve ile kahvaltı edelim. Çayın yanında şöyle güzel bi sucuklu yumurta, peynir çeşitleri, reçeller ballar olmadan olmaz. 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ayır kahvaltı yaparken süt, Kore çayı ve poytakallı meyve suyu içeyim 🥛🧋🍹🥐🍓🦄 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Hayır içmem Kahvaltıda çay içilir Kahve içenlerin beyinsel sağlığı neyse bir şey demiyorum 0 0 Yorumla
ZehirliSarmasik0 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kahvaltı sonrasında tercih ederim. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Babamla icerm 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Hayır çay içerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fransız mıyız kruvasan kahve ile kahvaltı edelim. Çayın yanında şöyle güzel bi sucuklu yumurta, peynir çeşitleri, reçeller ballar olmadan olmaz.
Ayır kahvaltı yaparken süt, Kore çayı ve poytakallı meyve suyu içeyim 🥛🧋🍹🥐🍓🦄
Hayır içmem
Kahvaltıda çay içilir
Kahve içenlerin beyinsel sağlığı neyse bir şey demiyorum
Evet içtiğim oluyor
Kahvaltı sonrasında tercih ederim.
Kahveyi genel olarak içmem
Babamla icerm
İçirim ben
Çay içerim
Cay icerim
Hayır çay veya süt