Hayat her hatayı kendiniz yapacağınız kadar uzun değil, başkalarının yaptıklarının ve yaşadıklarını sonuçlarını anlamak ve onlardan ders almak önemli. Neyi anlamazsan, Ne hakkında büyük konuşursan, ne kadar kibirli olursan , ne kadar acımasız olursan, hayat, aynısını yaşaman için enerjisini o kadar büyük toplar…. İlahi adaletin terazisi hiçbir zaman şaşmaz…GÜNAYDIN SELAMLAR HERKESE💙🩷💙🩷
Keşke birazda ben hata yapsam yanlışa düşsem diyorum ama hep başkalarını yaptı hatalardan ve yanlışlardan tiksinme görevi düşüyor bize dünyada gerçekten nasıl bir rol biçilmiş bilmiyorum ama her şey o kadar çok gözüme batıyor insanlar o kadar saçma sapan ki belki de her şeyi bu kadar net şekilde çırılçıplak görmek bir lanettir, Bşk laneti...
Kahve pek sevmem ama şu an çay aldım, pazartesi sabahı çayıma eşlik edecek tek gerçek benim o :)) her iki anlamda da 'benim o'
Benimde Hayatımda çok ufak tefek hatalarım olmuştur Çünkü her zaman mantık odaklı hareket ediyorum çok çok damarıma basıp sinir etmedikleri sürece gerçekten herhangi bir insana yamuk yapmam yanlış yapmam yarı yolda bırakmam o insanı satmam Ama gerçekten sabrımı zorluyorlar en güvendiğim insanların bir yıldır benim arkamdan oyun çevirdiklerini öğrenmiş bir insanım ve ben bu insanları defalarca affetmiş defalarca hatalarını tolere etmiş bir insanım iyi niyetimden insanların şans hak ettiklerini düşündüğüm için dışlamak yerine topluma kazandırmak istemişimdir her zaman iyi olmak istemişimdir ama maalesef insanlar edepsizleşiyor ama bir yerden sonra kopuyor bitiyor geri dönüşü olmuyor
Kesinlikle seni çok iyi anlıyorum, insanların iyi olmasını ve bizim gibi düz gelmesini istiyoruz ama maalesef bu imkansız. İşin en komik yanı da ne biliyor musun seni kandırdım sanmaları :)) Olayların gelişim süreci içinde kendi adıma 10 hamle sonrasına kadar görebilecek kadar geniş bir bakış be analiz becerim var o nedenle sahne sizin diyorum çayımı yudumlarken izliyorum zevkle 😈
Ben her sabah ilk kahvemi karşı komşum olan Hilmi amcamla içerim. Eşi vefat etti bir kaç sene önce. Onun hayat dersi niteliğinde anlattığı hatıralarını tecrübelerini dinlemek ayrı keyif veriyor bana
@zorundamiyimefsane ❤️ ve sen ile canomm ❤️ içmek isterdim çünkü içerken en çok keyif alacağım , birlikte gülüp eğleneceğim kişi siz olurdunuz ne ictigin kadar kiminle ictiğinde çok önemli ❤️🌸😍 ayy birde höpürdeterek icerdikkkkk 😃🙈😃
İlahi adelet 😃😃.. inanmadığım kavram, öyle olsaydı birilerinin başına neler neler gelirdi bu zamana kadar gormem gerekirdi... Kahveyi de Nesrin cevatzade ile içsem keyfim yerine gelirdi 😉