Yaaa deme öyle deme öyle 🙈 çiçeğim hiç sorma bugün yeşil çam filmlerindeki artisler gibiyim 😂 teriklerimde Leoparli bir görsen 😂 leoparlı pijamalarimla ve terliklerimle güne başladım bugün
Ben pek sevmezdim, ama geçen ay leoparlı bir ceket gördüm çok hoşuma gitti aldim, sonra herkes begendi, sevmeye basladim şık duruyor aslinda güzel kombin yapınca 😂😂😂
Normal de bende leopar desenini hiç sevmem aslında hiçte kullanmıyordum ablam bunu hediye almış bana 😂 birde diyor ki sen seversin böyle şeyleri diye aldım diyor 😂 ablam düşünmüş almış hediye aldığı için tabiki severek giyiyorum
@r_engarenkyollar Allah seni , anlatis tarzına bayildim😂😂😂 yengemde anneme saç boyası almış, annem görümcesi oluyor, diyormus toptan yerden aldım çok uygundu fiyati, annem baktım bilmediğim marka attim çöpe diyor, aldın niye ucuz du diyor sun diyor , ben pek takılmam da, annem takılmış hahahah
Henüz kahve içmedim kahvaltı yapalım bayağı bir zaman olmadı yani yakın zamanda yaptım henüz kahve içmedim öyle öğleden sonra falan çeviririm gerçi birazcık mide sıkıntısı yaşıyorum
Günaydın henüz içilmedi ama içilecek. Takılma geçmişe ve kimse bu hayatta vazgeçilmez degildir. Emin ol kaybettiğinden daha fazlasını , iyisini karsina çıkarıyor yaşam.