Dünyayı kadın yönetmeli ki çiçekler açmalı pencerelerin önünde. Çocuklar ütülü formalar giymeli. :) Bütün emekçi kadınların, emeğinin karşılığını alamayan kadınların, emeği sömürülen kadınların, bu kadınlar için çaba gösteren kadınların Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutlarım.
-Bütün tecavüz edenleri direk infaz! Asla af olmaz. -Ufaklığımızda öğretilen konuları tekrar gösterilmesini isterdim. -Kapkaç, hırsız vb. bunları yapan insanları araştırırım. Niye yapmış? Elleri ayakları sağlam mı? Eğer insanlar yüzünden buna mecbur bırakıldı ise düzgün bir işe girmesi için yardım ederim. Ama zevki yaptı ise, çalışmak istemediği için ise ona da infaz cezası olurdu. -Milletvekili vb. kaldırırdım. - - - - - -İnsanlar eğer bir şey isterse, bu çok güzel olur derler diye her semte 3 dilek kutusu koydururdum. Ülkeyi iyi yönde etkiler ise hiçbir kötü yönü yoksa kabul ederdim. -Herkesin parasını alırdım 1 lirasını da. Sonra o parayı adaletli bir şekilde herkese bölüştürürdüm. Ha ondan sonra yine fakirim derse bikaç yıl sonra. O kişiyi ülkeden atardım. -Saçma sapan kimsenin haberi dahi olmadığı, virüslü olan, p*rno siteleri, dolandırıcı siteleri tüm internet siteleri silinirdi. -Çocuklar okulun yanı sıra 7 yıl boyunca evlilik okuluna giderdi. Ailelerini hafta sonu gözetim altında görebilirler. Evlilik yaşı okulu 15'te başlayıp 22'de biterdi. Böylelikle kimse sevgili bulmak zorunda da kalmaz herkes kendi layığı ile evlenirdi puana göre. -Torpil ile çalışan insanları toplardım aynı iş yerlerinde çalışırlardı ve başlarında disiplinli bir gözetmen olurdu. -Gereksiz para harcayana para cezası gelirdi. Herkesin 50 üst, alt, elbisesi en fazla 10 ayakkabısı olabilir. Makyajı kaldırırdım. Çünkü maske yasak! Yalan, dolan yasak! -Herkes 15 yaşına geldiğinde telefon alması gerekecek. Almayan aileye telefona vereceği paradan 1 kat fazla para cezası gelirdi. -Zina, tehdit, yuva bozan insanlara infaz gelirdi. -Erkeklerin yönetmesi yasak. -Benim getirdiğim kuralları benim dışımda kimse değiştiremez. -Benim gibi düşünen kadın olursa ben öldüğümde başa o gelirdi. -Şiddet uygulayan erkeklere, kadınlara kısasa kısas cezası gelirdi. Devamını sonra yazarım tutarsa...
Keşke bazı "gelenekleri, alışkanlıkları " değiştirebilsem... Keşke annelere oğullarını bu kadar serbest yetiştirmemeleri gerektiğini anlatabilsem. O çocukların ileriki yaşlarda benim senin veya bir başkasının çocuğunu döveceğini, tecavüz edeceğini ve hatta öldürebileceğini ah bir söyleyebilsem. KEŞKE herkes bu farkındalıkla yetiştirebilse evlatlarını. O zaman belki hak ettiğimiz değeri bize çok görmezler. Aşağılanmayız Susturulmayız Bastırılmayız Ezilmeyiz Hakarete- Tacize- Tecavüze uğramayız Bir şeylere zorlanmayız " Hayır " demekten çekinmeyiz Kendimiz olmaktan korkmayız Sokakta yürürken tedirgin olmayız ve en acısı namus bahanesiyle öldürülmeyiz
Gerçek eşitliğin olduğu güzel günlere... DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
arkdaşım kadınlar önemli hemde başımızın üzerinde yerleri var kesinlikle ezilmemeliler ama 8 Mart kadinlar günü falan bana sacma kadın tek bir gün için önemli degil her zaman önemli istiyorsaniz ki kadın yönetsin buna aykırı kanunlar yok istiyorsaniz kadınlar ezilmesin aciz gibi davranmayin ezilen kadınları kurtarin çünkü siz erkeklerden daha merhametlisiniz
1 ırkçı insanları öldürürdüm 2 eğitimi değiştirirdim okullar böyle olmamali. 3 kadına vuran erkeği öldürürdüm 4 herkes istese de istemesde organlarını bagislicqk 5 çöp atma cezası 200 TL 6 sokak sanatı grafitti ye izin verilmeli kötüye kullanmamak şartıyla 7 öğretmen maaşları arttırılmalı. daha var :cd
Erkek çalışır eve para getirir, kadın evde oturur yemek yapar temizlik yapar, anlayışını kırmak için elimden gelen her şeyi yapardım. Ki ne yazıkki Türk toplumunda bunu kırmaksa deveye hendek atlatmak daha kolay. Üzgünüm erkekler sizin emirlerinizde olmak sadece basit kızların hoşuna gider ☺️☺️
@djebel3647 bunun yaşla hiçbir alakası yok, he eğer yaşımın küçük olduğunu bir şey bilmediğimi iddia edersende yine birazcık haksız olabilirsin çünkü hayat bu kimin neyi ne zaman öğreneceği belli olmuyor, belkide senin yaşına gelmiş olduğumda senin şu an bildiğinden daha çok şey bilmiş tecrübe etmiş olucam ama sana bir şey diyim mi sen benim yaşıma dönemiceksin çok geç artık ☺️☺️ Yani demem şu ki sen öğrendiysen öğrenmişsindir ama benim yolum uzun aramızda 10 yıl fark var ben daha çok düşer kalkar öğrenirim sana da tavsiye ederim yara almadan acı çekmeden öğrenilmiyor, sen bunları nerden biliyorsun diyecek olursan da hemen söyliyim içimde kalmasın aile ortamından bir çok şeyi dinleyerek hatta büyük çoğunluğunu bizzat yaşayarak tecrübe edindim o sebeptendirki o en başta o kadar açık yüreklilikle yazabildim , bide senin gibi fikrim olmadığı şeylere de atlamam çünkü dediğim gibi işte kimin neyi ne zaman hangi yaşta küçükmüş büyükmüş nasıl öğreneceği belli olmuyor.
Ben küçük iken çok büyüdüm bacım inşallah sen daha iyi olursun olmanı da canı gönülden isterim deseler ki 18 inde olmayı istermisin açıkçası istemem tek nedenim dediğin gibi ailevi nedenlerden dolayı :-/ :-) :-) ve umarım ki benim yaşıma geldiğin zamanda hey le herkes sana 18 lik gibisin derler :-) :-)
@djebel3647 Altan mı alıyorsun bana mı öyle geldi 😂😂 neyse neyse sana laf yapıcak halim yok ama gerçekten ciddiyim bazı kişilere boş yere laf yapma harbiden bak , bazı şeylerin yaşla başla alakası yok çünkü
Kadınlara bir görev gibi üstüne yapışmış olan ev işini tek başına yapmak, yemekleri tek başına yapmak, çocuğa tek başına bakmak, eşine hizmetçi gibi hizmet etmek gibi şeyleri yasaklardım. Bunu özetleyen bir söz vardır "Kadın yemek yaptı, çorba yaptı, tatlı ve salata yaptı; erkek de salataya limon sıktı."
Kadın erkek eşit kavramını kaldirirdim eşit değiliz güç kuvvet olarak. Tamam kanunlar olarak hepimiz birey iz oy kullanma hakkımız var ama erkeklerin yaptığı her işi de yapicas adı altına kadınların kendilerini güçlüklerin altına sokup komik duruma düşürmesine de karşıyım. Duygusal olarak eşit değiliz mantık olarak eşit değiliz biz erkeklerle. eğer bir kanun koysaydim kadınları koruyun kollayin olurdu bu
trumpu oldurmek tum islamophobileri'de bir zindana atardim obama serefsizinide filistinlilere verip yuzune tukure tukure vura vura gepertsinler isterdim ama hepsi laf Allah müslümanlarin yardimcisi olsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dunyadaki butun kesici aletleri silahlari nukleer bombalari fuzeleri ammk ne kadar savaş yaratacak can yakacak pislik varsa hepsini birden imha ettirirdim savasa merakli tromp gibi ne kadar insan varsa onlarida uzaya yollarim. Küresel temizlik ohh mis
kadınlar duygusaldır her işi duygularyla yapardı ve herşey daha çok karışırdı bir şeyi beğenirken bile yüz defa acaba alsam mı diye düşünürüz erkekler yaşasn bütün kadınlar şimdi bana kzcak ama haklym😂
Keşke hanımlar yönetse Dünyayı belki ozaman etrafımızda çiçekler açardı, sonbaharlar bile ilk bahar gibi olur yağan yağmur gökkuşağı ile beraber yağardı biraz fazlamı abarttım :)
Biz kadınlar ne kadar yikilsakta hep ayaktayiz , o yüzden siz karekteri bozuk erkekler anlamazsiniz biz kadınlar sizlere nasıl emek verio bilmezsiniz. ... Sizin kafa kalbten işlemio başka yerleriniz daha oynak
aynen devam ederdim :D iyiliği hakettiklerini düşünmüyorum :D iyilik yaparım yarın arkamdan haindi derler yok türk değildi derler yok çok içerdi derler... beter olsunlar
ben gayet acimasiz olurdum ya heralde. kadına el mi kaldırdı en az 3 5 yil hapis yatardi 1 tokat için. ya da cinsel istismar mi var 20 yıl ve üzeri hapis ya da direkt hadım 😅
@KeaunaReeves Kur'ân ve Peygamber Efendimiz'in sünnetleri esas alınır. Eylemleri de sözleri de Hadis başlığı altında idi sonradan sünnet başlığının altında ele alındı eylemleri kolaylıkla incelensin diye. Osmanlı'nın yolundan gidilmeli bence.
"şer'iâtın biraz daha değişik" demen için Allah'ın ayetlerinde ya da Peygamber Efendimiz Sünnetinde değişiklik demek. Buda bizi hristiyanlıktan farklı yapmaz. Yanlış mı düşünüyorum.
@KeaunaReeves kasteddiğim şey şu idi... El kesilmesi taşlama îdam ve gayr-i müslümlerin ötekileştirilmesi konularında birazcık daha ılımlı bir yaklaşım yoksa hükümler ortada.
Bu dediğin olaylar şii adetleri. İslam Hukuku değil. El kesilmesi konusunda araştırma yapmak lazım. Ama ne kadar önemli olduğununda farkında olmak lazım.
@KeaunaReeves şiilikten bahsetmiyorum aslî şer'î hukuktan bahsediyoru yanlış veya eksik bilgim varsa araştırırım. Allâh râzı olsun. Şiiler vehhâbîler daha tehlikeli.
Rica ederim. Ben şeriata karşı değilim. Fakat ülkemizde bunu uygulayacak adalete sahip yöneticiler olduğunu sanmıyorum. Bu durum Türkiye Cumhuriyeti kurulurken de anlaşılmış bir durum. Bu durumda zinanın önüne geçmek istiyorsak, kızlarımızı iyi yetiştirmeliyiz. Erkek düşkünlüğünden uzak durmalılar. Erkekler kadınlara saygı göstermeyi öğrenmeli. ve hiç bir genç kızımız evlenirken kocasına yalan söylemek zorunda kalmamalı.
@KeaunaReeves orası öyle de anadolu'da hâlâ kızını sevmeyi ayıp gören babalar var. Özür dilerim cinsel eğitimi ayıp bulanlar. Hâl böyle olunca da kızlar o psikolojiyle o açlığı dışarda arıyor safsa da kandırılıyor. Bâzı konuların cinsiyeti olmaz. Nâmus da bunlardan biridir.
Eğitimsizliğe ve cahilliğe savaş açardım, çünkü insanlari kadınlar yetiştirir. öncelikle kadinlarin kadin olmanın ne olduğunu bilmesini saglamak gerekir.
Nerede ne kadar silah bomba vs varsa bir sekilde yok ettirirdim. Savaşları da bitirmiş olurdum doğal olarak. Savaş yanlısı birileri hala kalırsa ve devam etmeye çalışırlarsa da idam ederdim. Ilk bunu yapardim sonra ohooo ne fikirler var neler
sendemi kafirsin kardeş ayrıca ben hoca değilim sıradan bir müslümanım elhamdülillah ben bir yaratıcının var olduğuna inanıyor ve ona tapiyorum , insan doğası yani yaratılış gereği ve hikmetiyke bir şeylere inanmak sığınmak ister her insanın kalbinde inandığı iman ettiği bişey vardırki geçmişte bir çok insan putlara tapmistir su an inege tapanlar gibi oyuz den ben sunada inanıyorum ki bu ateist geçinen kendini hiç biseye tapmiyor olarak niteleyen cahillerin bile bir kısmı içlerine biseyden korku ya da endişe düştüğünde ALLAH diye nida ediyorlardir
@aşkcmc Senin de dediğin müslümanım elhamdülillah 'ı diyen biriyim ama yinede konuşmasına sendemi kafirsin diye başlayan biriyle aynı cemaatte bulunan biri olmayı reddediyorum.
kadinlara olan bakis acisni kapanirsn kezban derler kapali araba kullanamaz tel kullamaz derler acik olursun kasar derler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hepimizin de oğlunu devlet işlerine getirmek olmazdı inşallah ahaha zaten biz yönetiyoruz farkında olsak ve çocuklarımızı daha iyi yetiştirmeye çalışsak ne iyi olur
kadına yönelik şiddete çözüm getirirdim mesela şeriat gelse tüm suçlular müebbet ömür boyu yatmak yerine o an indirilsin sadece kadına yönelik değil diğer kötü vakalar dolandırma hırsızlık çocuk istismarı gibi pek çok şey için mücadele ederdim...
@BlondeCat erkeklerin işi ve kadınların işi belli şu an tek fark medeniyetin saçma sapan insanlar tarafından farklı yonlere cevrilmiş olması kadın kadınlığını erkek erkekliğini bilirse sorun kalmaz
@BlondeCat şu an kendi fikrince saçmalıyosun erkek serbest bırakır sevmiyo olur kıskanır sıkar herseyi sorar guvenmiyo olur e sonuc benim kolumdaki kız kafasına gore davranıcak sonra gelicek bana aşkım kelimesini kullanıcak bırakın özgür kız ayaklarını doğanıza donun
Erkeğin işi onun olan bedeni hatununu koruyup sahiplenmektir vede evine bakmaktır kadının işi evi ve erkeğini çekip çevirmektir bunada ayak işi denmez kadınlık gorevidir cennet ayaklarınızın altında hakkını verin bıdı bıdı yapmayın
Cennet ayaklarımızın altındaysa sebebi siz değilsiniz sebebi sizin işlerinizi yapmak zorunda olmamız değil. Basma kalıp düşüncelerinizi dine bu şekilde yapıştırmanız düşünmeden müslüman olmanız da apayrı... ilginçsiniz
@BlondeCat peki sana son noktayı vurmanın zamanı geldi o erkekler olmasa kadın olma şansınız sıfır erkekler olmasa annede olamazsın o cennet ayaklarının altınada gelmez kadınlarda olmasa erkekler bir hiçtir o yuzden egosu ustlerde ama içi boş arkadaşım gereksız tatava yapma
Madem iki cinsi birbiri olmadan bir hiç o halde niye kadınların görevi erkeklerin yemeğini yapmak, erkekleri tatmin etmek, erkek ne isterse onu yapmak oluyor? Hadi siz olmasanız biz çocuk doğuramayız ama biz olmasak siz doğamaz, dünyaya bile gelemezsiniz. Allah kaç tane statü vermiş bize, kaç tane yetenek vermiş niye her kadının statüsünü saçma sapan erkek egemenliği belirliyor? Kadının yönetme yeteneği varsa yönetir, yemek yapma yeteneği varsa yemek yapar. Kadın kadınlığını bileceğine siz erkekler biraz adamlığı öğrenin.
@BlondeCat valla seni kım köle gbi kullanıp sonra atmış bılmıyorum bu dusunceler yaralı bir kız dusuncesi ben karımla herşeyi beraber yaparım niye köle gbi kullanayım sonuçta benım namusum bna emanet emanete hiyanet edilmez biz trabzonluyuk kafani yorma
@BlondeCat bu arada senin etrafında adam yoksa bu senin sucun biz trabzonluyuz bizde adamdan bol bişey yok onunuze geleni bedeninize kabul etmeniz sızın sucunuz sabırlı olup adam gbi adamları gormeyi deneseniz bu fıkırde olmazsınız sayın yaralı izaura
Beni kimse köle gibi kullanmıyor, kullanamıyor çok şükür. Ama bak kadınlara birçok kadın yemek yapmadığıniçin dayak yiyor. Eşine yardım ederek her konuda böyle bir yorum yapman da ayrı bir ironi.
En İyi Cevaplar