Genele bakıldığında avantajlı oldukları bir çok konu var mesela gelecek kaygısı geçim derdi yok, aşırı ilgiye maruz kalıyorlar çirkin ya da güzel olması farketmiyor, pozitif ayrımcılık desen gırla, sorumlulukların az... Bunları kimse inkar etmesin lütfen çoğunun altında araba nasıl kazanıldığını bilmeden koca parası yiyor ve bunun karşılığında kendi yiyeceği yemeği ve kendi çocuklarına bakıyor, he bide cinsel hayat var tabi ondan zaten bir görev olarak bahsetmeleri ayrı saçmalık
Kadınlarla derdiniz ne? Evet durum gerçekten bu olabiliyor bazı kadınlar için yalnız hepimiz karaktersiz değiliz evliyim eşim devlet memuru çoğu zaman kıt kanaat geçinmek zorunda olduğum zamanlar oluyor ve benim gibi milyonlarca kadın var genelleme yapmayin.
bu ne kadar saçma bir düşünce birde böyle bir günde bende çalışıyorum ayaklarımın üzerinde durmaya çalışıyorum kaygım var tabiki ileride nasıl bir eşim olucak nasıl geçineceğiz. kadın olmasa bir ev dönermi sanıyorsun erkek sadece çalısırken kadın hem çalışıp hem o koca evin sorumluluğunu üstleniyor çocuklarına bakmaya çalışıyor. bence sen şu düşünme stratejini ya değiştir ya geliştir!
Kendi çocuğuna bakıyorsun ya bundan güzel şey mi var, ayrıca koca ev dediğin de yani 200 M2 geçmez , öyle bir acindiriyorsunuz ki kendiniz var ya pes doğrusu ya
kendi çocuğuma bakmak kötü demedim hemen görmek istediğiniz yere çekmeyin siz sadece çalışırken bir kadın bu görevlerin hepsini üstleniyor. Ama bana kalsa bende erkek olup sadece çalışıp tek sorunum maddiyat geçim olsun isterim.
konusmus olmak için konustun suanda türkiyenin genel durumundan haberin yokmu senin hiç sence tek bir kişinin çalısmasıyla normal şartlarda bir ev geçinirmi?
Aynen öyle yani çalışmaya kalksalar gene avantajlılar iş hayatında da ama çalışmalarına gerek yok ki çalışmadan da yaşayabilirler babası bakar kocası bakar sevgilisi bakar illa bir bakan bulunur
Kanka o bizimkilerin **llığı mesela ben sevgilimden hesabı bana yıkıyor diye ayrıldım bankamatik olamam bunu yüzüne vura vura ayrıldım benle takılmak isteyen kadın elini cebine sokacak hatta onun parası fazlaysa o benden çok para çıkaracak sen dur senin maddi durumun kötü diyecek bu işler bende böyle işine gelen kabul eder gelmeyene tekmeyi önce ben sallarım
Bana danışan gelen kadınlardan biliyorum! hepsi ya kocasından ya da sevgilisinden şikayetçi ve zengin avcısı erkekler çok fazla! KSde bile var.. evi parası maaşı fazla olan kadınlara yürüyorlar
Kendini degersiz ve yetersiz hisseden psikolojik sorunlari olup “hayir diyemeyenler” mecbur istemesede katlaniyor.. ama Senin dedigin uyanik kismi kadinlarin en fazla yuzde 10u onlar zaten kendini kullandirmaz!
Cocukluktan aileden gelen sevgisizlik kaydi vardir. Yani para vardir ama hic bir zaman gercekten Nasil oldugu veya Nasil hissettigi kimsenin gercek anlamda umrunda olmamistir. Yasiyorsa nefes aliyorsa tamam iyidir diye bakilmistir
Karsilassan karsilassan en fazla 20kiz tanimissindir😀 hadi en fazla 50 Olsun👍 Bin bir cesit insan karakteri türleri var ama boyle degersizlik duygularini yasayanlarla karsilasmaman iyi bir sey cunku zor insan oluyorlar genelde gecimsiz huysuzlar