Sürekli yoğun çalışıyoruz ikimizde ve en azindan bugün için izin alıp sürpriz yapmak istiyorum ne yapsam gönlüne hoş gelir
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kadınlar Günü için eşime nasıl bir sürpriz yapabilirim?
Kadınlar Günü için eşime nasıl bir sürpriz yapabilirim?
güzel romantik bir akşam yemeği olabilir sevdiği istediği bi hediye alabilirsin biraz klasik oldu ama olsun düşünmen bile hoşuna gider:) evet normalde böyle olması gerek ama maalesef günümüzdeki erkeklerin çoğu ilgi gösterip sevmek yerine aldattıkları için öyle bi tepki verdim..
Onun uzun zamandır istediği bir şey varsa ondan al. Mesela kullandığı Sanal market uygulamaları varsa trendyol atıyorum orada istek listesine bir şey eklemiştir onu alabilirsin. Ya da hangi ne tarz şeyler seviyor makyaj malzemesi olarak veya kıyafet olur sevdiği kıyafetler neler ise ya da ayakkabı topuklu ayakkabı olabilir. Zevklerini sevdiği şeyleri biliyorsundur ona göre düşünebilirsin.
Yemek zaten yapıyorum ama başka neler yapmam lazım küçükte olsa mutlu edecek birşeyler de almak istiyorum ama sürekli zaten giyim aksesuar ürünleri çok aldım ne alsam diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Düşünmen bile bence hoş eder günlünü ama bence ikiniz için akşam yemeği yapabilirsin
Yemeği genelde ben uaoiyieim bu ara çok hassas bir durumda kendisi
Yemek dışında hani birşeyler de olsa iyi olur ama sürekli zaten giyim aksesuar aldığım için ne alacağımı şaşırdım
vay be böyle erkekler de kalmış gerçekten tebrik ediyorum umarım hep mutlu olursunuz:)
Normalde böyle olmak lazım değil mi?
Teşekkür ederim önerin nedir neler yapsam ruhuna dokunur?
güzel romantik bir akşam yemeği olabilir sevdiği istediği bi hediye alabilirsin biraz klasik oldu ama olsun düşünmen bile hoşuna gider:)
evet normalde böyle olması gerek ama maalesef günümüzdeki erkeklerin çoğu ilgi gösterip sevmek yerine aldattıkları için öyle bi tepki verdim..
Aldatan her kim varsa Allah belasını versin ya
Esin mamusun senin canın oluyor insan canına bakmak yerine gider nasıl başka birine bakar ki
Klasik olsun sorun yok 🙂
Swit çok seviyor benim giydiğim 3 parça var onları eşimde giyiyor acaba onlari komple ona mi versem
olabilir tabi hoşuna gider bence de:)
Yaptım bile sürprizi çok beğendi duygulandı küçük bir şey di ama
hmm güzel o zamann:)
Güzel tanı
Sen ne yaptın dün sürpriz yapıldı mı sana Esin yaptı mı
ben evli değilim ki sürpriz falan da yapılmadı bana
Anladım. hayirlisi olsun
Sevgilin de yok galiba yapılmadığına göre
teşekkürlerr
evett öyle
Rica ederim
Herkesin nasibinde ne varsa o olur umarım herkes için güzel olur
umarım öyle olur teşekkürlerr:)
Rica ederim ne demek 🙃 okuyor musun
Evet lise bitti tekrardan üniversite sınavına hazırlanıyorum
Guzel soz soyle icinden gelenleri ve supriz bir hediye al ama beklemedigi bir anda ver
Romantik ortam yap. İstediği bir hediye varsa al. Mesela aklında bir elbise vardır çok istediği onu al hediye diye ver.
İç çamaşırı vs çok aldım giyim aksesuar çok aldım ne alsam daha mutlu olur ki
Onun uzun zamandır istediği bir şey varsa ondan al. Mesela kullandığı Sanal market uygulamaları varsa trendyol atıyorum orada istek listesine bir şey eklemiştir onu alabilirsin. Ya da hangi ne tarz şeyler seviyor makyaj malzemesi olarak veya kıyafet olur sevdiği kıyafetler neler ise ya da ayakkabı topuklu ayakkabı olabilir. Zevklerini sevdiği şeyleri biliyorsundur ona göre düşünebilirsin.
Yemek yap
Yemek zaten yapıyorum ama başka neler yapmam lazım küçükte olsa mutlu edecek birşeyler de almak istiyorum ama sürekli zaten giyim aksesuar ürünleri çok aldım ne alsam diye düşünüyorum
vay be düşünmek bile önemli bişey
Düşünmek önemli evet ama bu ara çok yorulduk ikimizde bugün izin aldım en azından bir nebze olsun gönlünü alıp gününü rahat geçirsin istiyorum
iyi düşünmüşsün benim eşim ben hastayım diye beni azarlıyo sabah sabah
Neden azarlıyor hayırdır neyin var geçmiş olsun
Eşim hasta olunca ben ise dahi gitme dinlen diyorum kadınlar hassastır değer görmek ister her vakit
jartiyerli iç çamaşırı al eminim çok hoşuna gider
Yemek yap
Anladım. peki sadece yemek mi?
Az önce görüş attım silidiniz mi
Çiçek al kafi
Hım sade ol eşine diyorsun
Özel gününüz değil ne de olsa abartmaya gerek yok
Haklısın 14 Şubat 'ı boş geçirince üzüldü gibi ondan öyle düşündüm
Sapiksin çünkü
Derken ne sapığı anlamadım?
Sapıklık ne dedim ki ben size
Neden herkese eşine iç çamaşırı aldığını belirttin
Herkese demedim hani sürekli bunları aldığım için ne almam gerek bilemiyorum ki
Çünkü kendisi sürekli ben de alsam kendisi de kıyafet çamaşır vs çok oldu bence yeterli ben sevmem fazla kıyafet gideri
güzel bir yemek olabilir..