Moda & Stil 2 ay Dekolteli gömlek ve bol paça jean mı, yoksa salaş tişört ve dar jean mı? ŞeffaflığınRitmi Takip Et FenomenGuru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Hangisi sizin tarzınız?#KadınGiyim ✨#Levis 💛 Dekolteli gömlek ve bol paça jean Salaş tişört ve dar jean İksini de zaman zaman giyerim İkisi de değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dekolteli gömlek ve bol paça jean mı, yoksa salaş tişört ve dar jean mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 2 ay Mesela ekose gömlek ve kot ikilisi olabilir 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Dekolteli gömlek ve bol paça jean 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Ben bir erkek olarak çok geniş ve çok dar olmayan pantol ve siyah sweet siyah gömlek siyah t-shirt gibi şeyler giyerim 0 0 Yorumla
kizlarapasifbiri Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 2 ay pantolon tisort kadini itici ve erkeksi yapar 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Bence kişiye yakışan ne ise onu giymeli ula 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 2 ay Kesinlikle dekolte severim kadında sendeki gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Mesela ekose gömlek ve kot ikilisi olabilir
Dekolteli gömlek ve bol paça jean
Ben bir erkek olarak çok geniş ve çok dar olmayan pantol ve siyah sweet siyah gömlek siyah t-shirt gibi şeyler giyerim
pantolon tisort kadini itici ve erkeksi yapar
Dar pantolon dar tişört
Salaş gömlek ve dar paça
İkisini de severim yerine göre
Dekolteli gömlek ve bol paça jean.
Fena kombin kadınlarda
dekolteli gömlek ve bol paça Jean
Senin memelerde asiri etkileyici ama şimdi.
Yaktin bee
Bence kişiye yakışan ne ise onu giymeli ula
Salaş tişört standart kesim jean
Kesinlikle dekolte severim kadında sendeki gibi
Sana dekolteli gömlek çok yakışır 🌺
Salaş ve dar...
Bu iyiymiş
A diyorum
Karışık
İkisi de değil
gayet şık
Rahatlık severim