Moda & Stil 1 ay Çiçekli elbise sever misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor Çok tatlı oluyorlar çok seviyorum, havalar ısınsın bir an önce giymek istiyorum Çiçekli elbise sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Akrep8245 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Bir kadının üstünde görünce çok hoşuma giden dişil enerji verdiğine inandığım tek etek tarzı diyebilirim 1 3 Yorumla Soran 1 ay Ve elbisee Yorumla Akrep8245 1 ay Evet Yorumla Akrep8245 1 ay Hem etek hem elbise çok hoşuma gidiyor kadının dişil enerjisini fazlasiyla gösteriyor Yorumla
Bilnmez_yy Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Evett hemde çok özellikle kısa olanlarından ama ben giyemiyorum işte😏 0 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay evet sevgiyi lira yaz gelse çiçekli elbisemi giysem :) 0 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kadınlara yakıştırıyorum fiziğine uygun giyinirse kadın sevilir 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 1 ay Çiçekli elbiseler aşırı tatlı ya kadınları da çok masum gösteriyor 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Çok severim çokta elbisem var bu şekilde , çokta rahat oluyor 0 1 Yorumla Muratdağ33 1 ay Yemek yemeğe giderken güzel olur dimi😂 Yorumla
yeniden_angarali Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Görmek lazım bazısı eski perdelere benziyor onlar hoş değil 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 ay Severim fiziği güzel olan hanımefendilere çok yakıştırırım diz altı uzun çiçekli elbiseleri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Ben de soruyu görünce görsel attım zannettim bilmem hiç görmedim senin çiçekli elbiseyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Giymek isterim ama bana hiç yakışmıyor galiba komik oluyorum 2 2 Yorumla Soran 1 ay Hayırr öyle düşünme farklı farklı modeller var illa kendine yakışanı bulursun ve sana öyle geliyordur eminim ki çok tatlı oluyorsundurr Yorumla Cevap sahibi 1 ay Mizacıma ters gibi bsjdj bir tane çiçekli kazak giydim ilkokul çocuğu gibi oldum güldüm baya Yorumla
HerŞeyinFarkındayız Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay kapaliyim boyum kisa pek yakismiyor elbise 1 2 Yorumla Soran 1 ay Hayır kız öyle düşünme sana öyle geliyordur o kadar çok model varki elbise kendine yakışanı illa bulursun ve kapalılarda çok tatlı güzel oluyorr Yorumla HerŞeyinFarkındayız 1 ay Tesekkur ederim hic elbise etek giymedim belki giyerim ama ben aciklara gercekten cok yakistiriyorum hele pastel pemne sari mavi tonlari cok guzel Yorumla
kelebekyürekli Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 ay Bende severim;) yaz demek çiçekli elbise demek 0 1 Yorumla Soran 1 ay Kesinlikleeee Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 ay Evet güzel havada bizimde gözler banyo eder 0 0 Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Evet, kadınlara en çok yakışan elbiselerden biri. 0 0 Yorumla
murillopanama Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 ay kombinden anlarmısın knk 0 2 Yorumla Soran 1 ay Evet çok iyi anlarım ve sofra bezi gibi düşünüyorsun galiba öyle elbiseleri Yorumla murillopanama 1 ay yardım edermisin nişanlım için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Evet çok hoşuma gidiyor gadası
kadınlara yakışır
Bir kadının üstünde görünce çok hoşuma giden dişil enerji verdiğine inandığım tek etek tarzı diyebilirim
Ve elbisee
Evet
Hem etek hem elbise çok hoşuma gidiyor kadının dişil enerjisini fazlasiyla gösteriyor
Evett hemde çok özellikle kısa olanlarından ama ben giyemiyorum işte😏
evet sevgiyi lira yaz gelse çiçekli elbisemi giysem :)
Kadınlara yakıştırıyorum fiziğine uygun giyinirse kadın sevilir
Çiçekli elbiseler aşırı tatlı ya kadınları da çok masum gösteriyor
Çok severim çokta elbisem var bu şekilde , çokta rahat oluyor
Yemek yemeğe giderken güzel olur dimi😂
Görmek lazım bazısı eski perdelere benziyor onlar hoş değil
Severim fiziği güzel olan hanımefendilere çok yakıştırırım diz altı uzun çiçekli elbiseleri
Ben de soruyu görünce görsel attım zannettim bilmem hiç görmedim senin çiçekli elbiseyle
Giymek isterim ama bana hiç yakışmıyor galiba komik oluyorum
Hayırr öyle düşünme farklı farklı modeller var illa kendine yakışanı bulursun ve sana öyle geliyordur eminim ki çok tatlı oluyorsundurr
Mizacıma ters gibi bsjdj bir tane çiçekli kazak giydim ilkokul çocuğu gibi oldum güldüm baya
kapaliyim boyum kisa pek yakismiyor elbise
Hayır kız öyle düşünme sana öyle geliyordur o kadar çok model varki elbise kendine yakışanı illa bulursun ve kapalılarda çok tatlı güzel oluyorr
Tesekkur ederim hic elbise etek giymedim belki giyerim ama ben aciklara gercekten cok yakistiriyorum hele pastel pemne sari mavi tonlari cok guzel
Bende severim;) yaz demek çiçekli elbise demek
Kesinlikleeee
Evet güzel havada bizimde gözler banyo eder
Bazı kadınlara yakışmıyor
kadınlara çok yakışıyor
kadınlara o kadar çok yakışıyor ki...
Evet kadınlara yakışıyor
Bazılarında tatlı duruyor
yakisiyorsa sorun yok bayanda
Papatyalıysa bayılırım 😍
Evet, kadınlara en çok yakışan elbiselerden biri.
Giymeyi değil de giyeni severim 😂
kombinden anlarmısın knk
Evet çok iyi anlarım ve sofra bezi gibi düşünüyorsun galiba öyle elbiseleri
yardım edermisin nişanlım için
Ben severim
Severim
Evet bayanlara çok yakışıyor
Çiçekli kloş model mini etek tercih ederim.
Severim evet
Çoook severim
Çok tatlı
Sevmiyorum
Güzel olur
var mı elbisen
Bende çok severim
Sana her şey yakışır
Bence de çok yakışır kızlara
Severim
Ebem bile giymez
Fiziğin iyiyse olur