Moda & Stil 2 ay Baggy jean modellerini beğeniyor musunuz? ŞeffaflığınRitmi Takip Et FenomenGuru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 Yapay Zekaya Sor Baggy jean adı verilen jean modellerini beğenir ve giyer misiniz?#kadıngiyim ✨ #Levis 👖 Güncellemeler2 ay Güncel levi's 💙 Baggy jean modellerini beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
kerem2NT Takip Et Yoda Yaş: 71 , eic 100% 2 ay Kadında bol pantolonları sevmiyorum. Yakıştıramıyorum. 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Çalışırken giyiyorum rahat oluyor hareket etmeyi kısıtlamıyor 0 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Ben giymem de giyecekler fotodaki fiziğe sahip olursa güzel oluyor 0 0 Yorumla
Damlaarass Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 ay Engelli ve çarpık bacak gösteriyor baggy pantolonlar. 0 0 Yorumla
İAmQueeenn Takip Et Xper 1 Yaş: 30 2 ay Beğenmiyorum geniş paça sevmiyorum ben dar paça seviyorum tarz meselesi😇 0 0 Yorumla
papatyam_12 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Evet her rengini kullanıyorum diyebilirim😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Beğenmem
Kadında bol pantolonları sevmiyorum. Yakıştıramıyorum.
Çalışırken giyiyorum rahat oluyor hareket etmeyi kısıtlamıyor
Ben giymem de giyecekler fotodaki fiziğe sahip olursa güzel oluyor
Engelli ve çarpık bacak gösteriyor baggy pantolonlar.
Beğenmiyorum geniş paça sevmiyorum ben dar paça seviyorum tarz meselesi😇
Evet rahat gerçekten
Bacakları çarpık gösteriyor çok kötü görüntü veriyor.
Rahat buluyorum
Hayır beğenmiyorum
Evet her rengini kullanıyorum diyebilirim😅
hayir malsef yakışmıyor bana
Kısmen @ŞeffaflığınRitmi
Ben giyinmem ama kadınlara yakışır
Güzel ve bazı kişilere çok yakışıyor
Şeffaf ve ritimliler mi
Evet beğeniyorum son derece rahatlar
Pantolon değil ama bel güzelmiş gerisi boş
Hayır
begenirim