Çok güzeller ama zayıf kızlara daha çok yakışıyorlar sanki, herkes giyince olmuyor

Çok güzeller ama zayıf kızlara daha çok yakışıyorlar sanki, herkes giyince olmuyor

İnsanlar artik gerçekten sapıttı. Yeni imaj yeni tad derken her şeyin aslında tadı kaçtı. Ete pilava ketçap mayonez dökmeler barbekü sosları giyim derken daha berbat tadlar ve iğrenç giyim tarzları ortaya çıktı. Erkek ne olursa olsun kot giymemeli kumaş giymeli.. kadin da kendisine yakışan etek ve keten pantolonu tercih etmeli. bütün elbiseler kadınları çirkin ve kilolu gösterir.. hep bedenini ikiye bölecek tarzda iki parça halinde giyinmeli.. bel iyi ayarlanip alt kısımda da basen bel uyumlu tarzları seçmeli. Çok çirkin bir giyim tarzı ben bu tarz dedikleri millattan önce terzi yokken çuvalı beline takan kadın ve erkekleri görüyorum.. kisa pantolon giyip moda diyen insanların aslında ne kadar geriden geldiğini düşünüyorum. Pantolonu yok kardeşinin pantolunu giymiş gibi.. az kendinize gelin derim hiç hoş tarzlar değil, hatta tarz bile değil
Ben bazı şeylerin sadece "moda" olduğu için, mantık aranmadan kullanılmasını anlayamıyorum. Düşük bel pantolonlar öyleydi bir dönem. Yani bunu giyen insan hiç mi yerden bişey almayacak egilmeyecek, 🥲 Bu pantolonlar da yürüme kısmında özellikle aşırı komik.
Kim bulduysa Allah belasını versin, arkadaşlar kendine yakıştığını düşünen varsa kırılmasın diye yüzüne söylenmiyor olabilir inanın kimseye yakışmıyor kottan yapılmış şalvarımsı bişey zaten bacakları parantez gibi gösteriyor çok kötü çok 😪😪😪
Cevap
20Cevap
Sevmem.
Pek tarzım değil, bence herkesin üzerinde güzel durmuyor; daha çok çuval gibi durduğunu düşünüyorum.
Fiziği iyi kızlarda beğeniyorum üst dar olacak ama bunu giymek için üst bol bi de altında bu varsa iyi olmuyor
Görselde ki çok itici durmuş ama genel olarak güzel
Engelli ve çarpık bacak gösteriyor baggy pantolonlar görselde değil herkeste öyle görünüyor çok kötü
Bu pantolunun altına bu ayakkabı olmusmu bea biri şalvar gibi biri kalk kınaya gidiyoz dio
Yakışan kişilerde gerçekten iyi gidiyor ama maalesef bana yakışmıyor
bununla yüksek bir yerden atlasan paraşüt etkisi gösterir.:D berbat görünüyor.
Alaaddinin sihirli lambasındaki cinin pantolonu gibi bu ne çirkin şey öyle yaa
Uzun ve zayıf olmayanlara gittiğini düşünmüyorum. Ben sonuna dek ispanyol paca savunucam ajanajsaj
Engelli ve çarpık bacak gösteriyor baggy pantolonlar..
50 grostonluk yük gemisi gibi totişi olanlar için ideal
Evet zayıf kızlara daha çok yakışıyor ve severizzsz
Selam
Evet de , başka pantolon şekli bulamadın mı sksksk
Gayet tarz ve rahat
Şahsen begenemiyorum bir hava katacağına gariplik katıyor
bence tam anlamıyla 🤮🤮🤮
Nekadar iğrenç bir görüntü
Kot şalvar işte.
Aayy bu neyyy🤦🏻♀️🤦🏻♀️😵💫🥴🫣
Bu ve mommy jeanlere hiç alışamadım
Hiç sevmem çuval gibi.