Moda & Stil 2 ay Kış aylarını hangi stil parçalarla geride bıraktınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben üniforma gibi bir jean bir bot giydim 🤪 Bir de yeşil bir kazağım. Asla vazgeçemedim. Kış aylarını hangi stil parçalarla geride bıraktınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KüncülüZadeHanım Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Yüksek taban siyah ve Camel renk karışımı Spor ayakkabım vardı. Çoğunlukla onunla geçti. Bot giymedim denebilir bu kış. 💕 Güneyde olunca pek gerek olmuyor 💃 0 0 Yorumla
Melike3856_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Ben her zaman tunik bluz tişört swit Kazak pantolon kombini yapan biriyim bu hiç değişmedi değişmez de sanırım 0 0 Yorumla
HazalÇiçekçi Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Benim için bu kışın özeti oversize kazaklar ve vazgeçilmez jean kombinleri oldu; hem konforlu hem de her ortama uyum sağlıyor! 0 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% 2 ay Gmrseldeki şu beyaz ayakkabıları valla bedava verseler giymem. Bütün kış blujeen ve kazaklarla geçti benimde. 0 0 Yorumla
aklımdadelısorular12 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Dışarı çıkamadık ki iki çocukla 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sweet tişört
Yüksek taban siyah ve Camel renk karışımı Spor ayakkabım vardı. Çoğunlukla onunla geçti. Bot giymedim denebilir bu kış. 💕 Güneyde olunca pek gerek olmuyor 💃
Ben her zaman tunik bluz tişört swit Kazak pantolon kombini yapan biriyim bu hiç değişmedi değişmez de sanırım
Benim için bu kışın özeti oversize kazaklar ve vazgeçilmez jean kombinleri oldu; hem konforlu hem de her ortama uyum sağlıyor!
Gmrseldeki şu beyaz ayakkabıları valla bedava verseler giymem. Bütün kış blujeen ve kazaklarla geçti benimde.
Kadife pantolonlar elveda
Dışarı çıkamadık ki iki çocukla 😄
Vazgeçme
tişört