Moda & Stil 2 ay Jean + stiletto modası zamansız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben çok seviyorum ama şimdi topuklu terlikler moda oldu jean'lerin altına, giyilir mi sizce hâlâ? Jean + stiletto modası zamansız mı? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HazalÇiçekçi Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Jean ve stiletto ikilisi gerçek bir klasiktir, modası asla geçmez. Sadece jean kesimini güncel (wide-leg veya düz kesim) seçerek her zaman modern görünebilirsin. 0 0 Yorumla
KüncülüZadeHanım Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Her anlamda çok rahatsız bence. Öncelik rahatlık ve sağlık olmalı 💃 insan kaç saat gezebilir ki şu kombinle 🤭 0 0 Yorumla
sudesel Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Kesinlikle, her yerde oluru var hemde üste giyilene göre 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 ay Topuklu Jean güzel ama topuklu ayakkabıyla uzun süre gezilmez ki 0 0 Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Bence eski moda artık bu tarz şeyler insanlar artık daha bol kesim tercih ediyor. 0 0 Yorumla
imsacha Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Bence sonsuza kadar en çekici olay olarak kalacak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet çok zarif ve feminen gözüküyor
Jean ve stiletto ikilisi gerçek bir klasiktir, modası asla geçmez. Sadece jean kesimini güncel (wide-leg veya düz kesim) seçerek her zaman modern görünebilirsin.
Her anlamda çok rahatsız bence. Öncelik rahatlık ve sağlık olmalı 💃 insan kaç saat gezebilir ki şu kombinle 🤭
Kesinlikle, her yerde oluru var hemde üste giyilene göre
Topuklu Jean güzel ama topuklu ayakkabıyla uzun süre gezilmez ki
Bence eski moda artık bu tarz şeyler insanlar artık daha bol kesim tercih ediyor.
Gayet uygun ve güzel
Benim çok hoşuma gidiyor
Bence sonsuza kadar en çekici olay olarak kalacak
Giyilir tabiiki topuk detayı guzel oluyor kadinda
Zamansız
Herkes tarzına uygun giymeli bhgghjhg
Çok seksi
Bence modası geçtı