Foto sana aitse hiç de erkek vücudu gibi durmuyor bu. Bu fizikten çok daha erkeksi duranlari bile kendini kadın hissediyor. İnsanın kendi cinsiyetiyle ilgili kimlik karmaşasının fizikle alakası yok bence Ama muhtemelen senin olayın kimlik karmaşası değil. Sadece kendini beğenmiyorsun
Maşallah çok güzelsin ama ya içinde erkeklik hormonu olabilir bence hiç erkek oluşmaya başla bakma yani cinsiyet değiştirip diyeyim ben sana hiç düşünme bile git korumam tedavisi al çünkü çok güzelsin maşallah ama benim sana başka bir sorum var sence bir erkek var kadın kıyafete giymek istiyor ama sevgilim ya da kuzenin kardeşin de olabilir izin verir misin sever misin Ne yaparsın tepkinli olur
Kız neden böyle düşünüyor anlamadım vallahi çok güzel beğendim yani ama belki hormon olarak erkek düşünüyordur kendin ama bence kesinlikle düşünmesin yani cinsiyet değiştirmeyi çünkü kız harbi güzel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
fizikle kadın ya da erkek olunmaz. önemli olan karakter meselesi. kaldı fiziğin zaten kadın gibi işte ne olacak.
Foto sana aitse hiç de erkek vücudu gibi durmuyor bu.
Bu fizikten çok daha erkeksi duranlari bile kendini kadın hissediyor. İnsanın kendi cinsiyetiyle ilgili kimlik karmaşasının fizikle alakası yok bence
Ama muhtemelen senin olayın kimlik karmaşası değil. Sadece kendini beğenmiyorsun
Maşallah çok güzelsin ama ya içinde erkeklik hormonu olabilir bence hiç erkek oluşmaya başla bakma yani cinsiyet değiştirip diyeyim ben sana hiç düşünme bile git korumam tedavisi al çünkü çok güzelsin maşallah ama benim sana başka bir sorum var sence bir erkek var kadın kıyafete giymek istiyor ama sevgilim ya da kuzenin kardeşin de olabilir izin verir misin sever misin Ne yaparsın tepkinli olur
Kıvrım eksik gibi onunda üstesinden gelemeyecek biri değilsindir diye düşünüyorum. Biraz spor ile halledersin
kadınlık sadece görüntüden ibaret değil. 'güzellik standartlarına' uyup uymamak kadınlıktan bir şey eksiltmez
foto seninse erkege benzer bir yanin yok ama yine de ilgimi cektin
Gayet güzelsin asla kafana takma kendini yiyip bitirme
Fiziğinde hiçbir kusur yok sosyal medyadakilere aldanma sen
Bu foto da gayet kadınsın. Daha ne olacaksın. 😂
Doğru diyorsun abi bence beni dovebilirsin daha eril ve erkeksi duruyorsun.
Fotoğraf olarak keşke bir erkek değilde kendini koysaydında bizde görüp bi fikir beyan etseydik
komik sey seni
@Açii_383 gül o zaman
Oha tam böyle arkadaş laozm bise kadın gibi hissetme Reis
Fiziğiniz İyi Duruyor, Böyle Hissetmenizin Nedeni Psikolojik Olabilir Kardeşim.
Göğüslere takma... fizik süper tam bir kadınsın sen abartmaaa
erkeksin o zaamn kanka
çok fitisn be ne berbtı
Kankaaa baya iyisin bana benziyorsunn 💕💕💕 maşallah🧿
Seni özüne döndüren bir erkek bulman dileğiyle
Fiziğin güzel aslında
Ruh önemli olan takma kardeş
niye öyle hissediyorsun
Alara çok güzelsin maşallah
Kız neden böyle düşünüyor anlamadım vallahi çok güzel beğendim yani ama belki hormon olarak erkek düşünüyordur kendin ama bence kesinlikle düşünmesin yani cinsiyet değiştirmeyi çünkü kız harbi güzel
Fiziğin gayet iyi
Eller erkek eli gibi 😂
Bu sen misin
Resim var mı
İnce mı olman lazım
Canın erkek istiyorsa sorun yok
Iyi duruyorsun sanki
Değil