Kadın Emeği 1 gü Gece gelen cips perileriyle nasıl başa çıkılır? Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Ye beni diyor Gece gelen cips perileriyle nasıl başa çıkılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 gü Bu soruyu okurken ben 🤣🫣🫣 1 1 Yorumla Onüçüncüyağmur 1 gü 🤟🏻🤟🏻🤣 Yorumla
theangelsq Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% 6 sa Aynısı bende de var... Tek çözümü eve abur cubur almamak. Abur cubur tüketimini olabildiğince en aza indirmek 1 0 Yorumla
hardhammer Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 gü Kolsetrol tavan yapan safra kesesi kendinden geçer cipsten aldığjn trans yağlar damarlarını alt tabakasında kötü huylu kolesterol oluşturarak damarlarını tıkamaya başlar tekar düşün istersen 1 2 Yorumla Onüçüncüyağmur 1 gü Bu fenaydı Yorumla hardhammer 1 gü Görünmeyen Gerçekler :) Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 3 sa ne zaman cips yesem çok pişman oluyorum. hem sıcaklarda hiç çekilmez. 1 0 Yorumla
guluvermek Takip Et Xper 5 Yaş: 66 , eic 100% 1 gü Bir süre sonra vücudunda oluşan yağlanmalara ve yüzündeki sivilcelere aynada bakarak. 0 0 Yorumla
Mırıldananadamm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 gü Ev şehirden uzak canımı çektirdin 1 2 Yorumla Onüçüncüyağmur 1 gü Üzgünüm Yorumla Mırıldananadamm 1 gü Artık bende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
cips yiyerek.
Bu soruyu okurken ben 🤣🫣🫣
🤟🏻🤟🏻🤣
Aynısı bende de var... Tek çözümü eve abur cubur almamak. Abur cubur tüketimini olabildiğince en aza indirmek
Kolsetrol tavan yapan safra kesesi kendinden geçer cipsten aldığjn trans yağlar damarlarını alt tabakasında kötü huylu kolesterol oluşturarak damarlarını tıkamaya başlar tekar düşün istersen
Bu fenaydı
Görünmeyen Gerçekler :)
ne zaman cips yesem çok pişman oluyorum. hem sıcaklarda hiç çekilmez.
İnsan aşeriyor resmen haha
Bir süre sonra vücudunda oluşan yağlanmalara ve yüzündeki sivilcelere aynada bakarak.
Elma yiyin geçin yoksa şişkoluk kaçınılmaz olur
Lays sade en sevdiğimm
Yenmeyerek başa çıkabilrisin
Ye gitsin ben olsam yerdim
Cips yemem pek.
Ev şehirden uzak canımı çektirdin
Üzgünüm
Artık bende
Çıkarım ben bir sekilde
Başa çıkamazsın, ye gitsin.
Başa çıkma ye gitsin
Yiyerek