Ya ama neden ya her cam silişimde yağmur da üstüne yağıyor 🤦🤦 Sizde böyle oluyor mu? Bu gibi durumlar da ne gibi tedbirler alırsınız hava durumuna bakıp sonra mi cam sileriniz?
Arkadaşımla araba yıkadığımız zaman bazen yağmur yağdığı oluyor. Arkadaşıma arabayı yıkamamasını söylüyorum, dinlemiyor. 2 saat sonra yağmur aniden bastırıyor. O an perişan oluyor. Kendi arabamı yağmurun yağacağı günde yıkamam. Yağmur yağsın, arabam yıkansın moduna bırakıyorum.
Annemin yağmur yağarken camlara su vurduğunu hatırlıyorum. Apartman hayatini düşününce alttakinin şikayet etmemesi için yapılan bir yöntem. Bende ise durum farklı. Camları silince bütün ev ahalisi salyangoz gibi camları parmaklar.
Ben kar yağarken cam sildiğimı biliyorum. Yağmur yağsa da sıkıntı yok içi tarafı temiz olsunda. Dıştan cam sil ile tekrar bir alırım napayim. Kader utansın 😃😃😃
Biz artık karı bir iki gün ancak gördüğümüz için öyle durum söz konusu olmuyor. Kar yağdığı zaman hani hava böyle yumuşar ya o zaman çok eğlenceli oluyor cam silmesi ve de izlemesi 😃
Bir yerimi sakatlarım diye bana yaptırmıyorlar bilmom açıkçası, bana kalsa yılda bir silelim amağğn tabiat ananın doğal örtüsü birikiyor üstüne insan eli değip bozmak bizim neyimize.