kaç günden beri bu sorunla uğraşıyorum telefonum iphone ve safaride arama yapamıyorum ben robot değilim şeyini doğrulattıkdan sonra arama yapıyorsun ama bir zaman sonra sık sık karşıma çıkıyor. safarinin verilerini falan temizledim ama hiç biri işe yaramadı. telefonum virüslü mü desem bence değil
çünkü sadece evdeki wifi de sorun oluyor kendi internetimle rahatça arama yapabiliyorum.
“Sistemimiz bilgisayar ağınızdan gelen sıradışı bir trafik algıladı” acil çözüm bulur musunuz?
Tarayıcınızın tarihi geçmiş çerezleri ile bağlantı kurmaya çalıştığınızda bu tip sorunlar sıklıkla karşınıza çıkabilir. Arada bir temizlik iyidir. Birde vpn veya proxy kullanıyorsanız iptal edip dns’leri google’a yönlendirin.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
vpn proxy onlar ne? dns leri nasıl google a yönlendireceğim
Ağ geçitidir. Genelde yasaklı sitelere girmek veya konumu gizlemek için kullanılır. Dns ayarlarını modem arayüzüne bağlanarak değiştirebilirsin. Bunun için modemin kullanma kılavuzuna bakman yeterli olacaktır.
Google üzerinde çok kısa sürelerde sorgu yaptığınızda google sunucusu bağlı bulunduğunuz ip üzerindeki tüm cihazlara kendini tanıtması için chapsta kodu yollar. Eğer kodu hatalı girerseniz bloke eder.
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
kodu doğru giriyorum ama çok sık bu şeyle karşılaşıyorum aradan 3 saat falan geçiyor yine bunu istiyor ne yapmam lazım
Şifreyi değişebilmen için modem içine girmen gerekir. Mıdem içine girebiliyosan zaten dhcp yi görürsün. Reset atarsan tüm kayıtlı bilgiler loglar gider. Yeniden ayarlamak gerekir. Bu uzun iş.
Reset atma. Yapabiliyorsan wifinie alda numerik yeni parola belirle. Dhcp de yabancı cihaz varsa mac adresine blok at.
Ağa bağlı olan tüm cihazlarda kullanılan tarayıcıların geçmişini cokiesleri şifreleri form alanlarını yani herşeyi temizle. Yapabiliyorsan templeri temizle.
En İyi Cevaplar