İnternet & Teknoloji Ekranın sol köşesinde "s" işareti "mor oklar" ve telefon işareti? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu işaretler ne anlama hiç birini bilmiyorum bana anlatırmısınız ekran resmini sansürledim sadece üst tarafdaki ifadeleri merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim Ekranın sol köşesinde "s" işareti "mor oklar" ve telefon işareti? Cevapla Telefon Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gamzeliball Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 334 cevap paylaştı. S antivirüs programı Telefon olan güncelleme Moru bilmiyorum 0 0 Yorumla
Uykuseverbiinsan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl O s isareti antivirus programinin gostergesi digerini bilmiyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Telofan işareti peki ne demek ordaki Yorumla Soran +1 yıl Ama o mor ok işaretini nerden öğrenebilirim kardeşim Yorumla Uykuseverbiinsan +1 yıl Telefon uygulamalarina bir bak onlardan birinindir muhtemelen Yorumla
Søģųđųmm Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Nerden bilelim 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bazıları anlar bilmiyosan yorum yapma biliyosan yap Yorumla Søģųđųmm +1 yıl S security temizleme Telefon güncelleme herhalde diğerini bilmiyom Yorumla Soran +1 yıl İşte bana şu mor lazım yardımcı ol be kardeş Yorumla Soran +1 yıl Nasıl nerden öğrenirim onu ben Yorumla Søģųđųmm +1 yıl Bilmiyom vallahi kardes Yorumla Soran +1 yıl Nerden öğrenirim onu ben Yorumla Soran +1 yıl O s işareti ne için çıkar peki Yorumla Soran +1 yıl Telefon işareti ordaki güncelleme için ama ikisini bilmiyorum Yorumla Søģųđųmm +1 yıl Dedim ya telefon temizleme security duymadın mi hic Yorumla Soran +1 yıl Yok ios kullandım hep Yorumla
En İyi Cevaplar