Yurt dışından cevapsız telefonları engellemenin çaresini biliyor musunuz?
Şöyle bir çözüm var, biliyor muydunuz?
Yurtdışından gelen aramaları engelleme:
Şebeke: Tüm şebekeler, operatör tarafından serbest bırakılması gerekiyor
Açmak: *351* Engelleme şifresi # Arama tuşu
Kapatmak: #351* Engelleme şifresi # Arama tuşu
Durumu denetleme: *#351# Arama tuşu
*351*şifre#
şifre genelde dört sıfır olur. 0000 . 4 sıfır olmuyorsa GSM şirketinizi arayıp engelleme şifremi öğrenmek istiyorum diyorsunuz onlarda reset yapıyorum onay verin diyecek onay verin ...ve şifre 4 sıfır olacak..
Yurt Dışından gelen bu aramalara GSM şirketleri duyarsız kalıyor çünkü onların işine geliyor neden ?
Siz beni biri aradı diye numarayı arıyorsunuz arayan kişi hangi ülkedeyse kontör kazanıyor ! Ya da cisel bilgi hattı gibi ücretleri yüksek servisleri ... SAKIN ARAMAYIN ve Yukarda verdiğin kodu girin Tabi yurt dışı bağlantınız varsa bir yorum yapamam yurt dışından sizi kim ararsa arasın ulaşamaz. İyi düşünün. Bu soru olmadı ama yorumları görmek isterim biz parayı sokaktan toplamıyoruz ! Saygılarımla.
Şöyle bir çözüm var, biliyor muydunuz?
Yurtdışından gelen aramaları engelleme:
Şebeke: Tüm şebekeler, operatör tarafından serbest bırakılması gerekiyor
Açmak: *351* Engelleme şifresi # Arama tuşu
Kapatmak: #351* Engelleme şifresi # Arama tuşu
Durumu denetleme: *#351# Arama tuşu
*351*şifre#
şifre genelde dört sıfır olur. 0000 . 4 sıfır olmuyorsa GSM şirketinizi arayıp engelleme şifremi öğrenmek istiyorum diyorsunuz onlarda reset yapıyorum onay verin diyecek onay verin ...ve şifre 4 sıfır olacak..
Yurt Dışından gelen bu aramalara GSM şirketleri duyarsız kalıyor çünkü onların işine geliyor neden ?
Siz beni biri aradı diye numarayı arıyorsunuz arayan kişi hangi ülkedeyse kontör kazanıyor ! Ya da cisel bilgi hattı gibi ücretleri yüksek servisleri ... SAKIN ARAMAYIN ve Yukarda verdiğin kodu girin Tabi yurt dışı bağlantınız varsa bir yorum yapamam yurt dışından sizi kim ararsa arasın ulaşamaz. İyi düşünün. Bu soru olmadı ama yorumları görmek isterim biz parayı sokaktan toplamıyoruz ! Saygılarımla.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sayfayı tanıdıklarınıza verin biz parayı yoldan toplamıyoruz a ile başlan GSM şirketi yaktı beni zaten ...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer