Cihaz LG K10
Lütfen bilgili kişilerce dürüst cevaplar rica edeyim.
Lütfen bilgili kişilerce dürüst cevaplar rica edeyim.
Kardesim rottan anlarsan bu konulara merakin varsa telefonu hızlı şarj edebikirsin bir de bisey duymuştum bir sureden sonra bataryayi optimize eden dosyalar kayboluyor muş sen bunları rootla tekrardan. Ve. Ya daha iyisini yükleyebilirsiniz diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum bence sıfırlama z hata raporundan bisey anlarsan ya da recovry de en son yedekler ve sistem durumları var log... Bisey bisey die bence silinmez ord a kalır
Dostum bence sıfırlanmaz o bilgi. Arabanın kilometre bilgisi gibi düşün kolay kolay silinmez. Daha önce çok Hard reset attım ama hiç dikkat etmedim. O yüzden kesin birşey diyemiyorum
Batarya ile ilgili sorunum var şu an da çok yavaş şarj oluyor ama şarj normal gidiyor kullanmasan 2 gün idare ediyor Ampere uygulamasına baktığımda eski ölçüm metodu ile 10 mA gösteriyor yer yer 200-500 mA oynuyor ama normal mi? Orjinal şarj aletini kullanıyorum 850 mA değerinde. Çıldırıcam :D nasıl sileceğim battery stats'ı?
O şarj konusu çok ayrı. Lg G2'de yaşamıştım telefona güncelleme yapınca yavaş şarj olmaya başlamıştı.
Cihaz Root'luydu Bir kernel ile 2200 mA değerlerini görmüştüm (Aynı şarj aleti ile). Öncesi dediğin gibi 50 mA civarlarında geziyordu. Güncelleme yapmadıysan veya herhangi yazılımsal müdahale yoksa
-Havalar sıcakken hızlı şarj özelliği çalışmayabilir.
-şarj aletin bozulmuş olabilir
Stok recovery mod mu?
Kablo çok önemli adaptör isterse 5 A olsun kablonun kapasitesi ne ise o geçer. Havalar etkiliyor örneğin mi6 kullanıyorum normalde 3.1 A veriyor telefon ısındığında 500'den fazla vermiyor
Rica ederim :)
Sıfırlamaz
Cevap
3Cevap
Hayır.
Sıfırlamaz
Hayır sıfırlamaz.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar