Alyssa, "Her zaman hayalinizi takip edin ve kimsenin onu sizden almasına izin vermeyin." diyor.
Siz de Mars'a gitmek ve koloninin bir parçası olmak ister miydiniz?

Sadece zeki olmak yetmiyor. Eminim bu kız gibi zekası yerinde hatta fazlası olanlar elenmiştir. Şans işte. Şahsen isterdim böyle bir deneyim ama şöyle de bir durum var. Bundan bilmem kaç yıl sonra belkide Mars'a gitmek Paris'e gitmek kadar kolay olacak. Yani bu böyle farklı bir şey değil ama şu an öyle. Tıpkı mesela geçmiş yıllarda yaşayan en zengin birine işte kaç kilometre ötede olan insanla seni konuşturacağım desen hadi lan derdi ama şimdi en fakirimiz bile dilediğiyle konuşuyor. O yılları biz görmeyeceğiz ama birileri görecek.
vay mk ya. helal olsun. bizimkiler de akşama kadar ayrılmalı mıyım sorusu soruları sorsun burada aptallar gibi
Ben öğrenim hayatım boyunca matematikten adam akıllı bir geçer not alamamışım uzaya gitmeyi marsa ayak basmayı hic haketmiyorum
O kadar uzun süre sevdiklerimden ayrı kalmak istemezdim. Ama kızla gurur duydum. Arkasındayım
Cevap
75Cevap
haram haram !!! kiz cocugu tek basina marsa mi gider !!!
:D biz hala sakiz cignerken oruc bozulur mu? oyun indirdim haram olur mu diye kafa patlatalim..
Bizim kızlarımız da bu akşam hangi manitamla buluşsam, aaa çocuk durum paylaşmış, ooo şu şöyle bu böyle :D
Hayaller marsda koloni kurmak hayatlar en son 1972 de aya cikmis olmak..
Güya bu sene yine aya cikcaklardi hep palavra zaten ciktiklarindan bile süphe duyuyorum..
2025 yılında gidilecek dediler şimdi 2033 diyorlar... Emin olun o tarihte yolculuk olmayacak en iyi 2050-60 civarında olur.
İsterdim de geri dönmesi falan sıkıntı hep. İnternet yok bir şey yok. Mucit olacaksın, çeşitli yöntemler geliştireceksin falan. Piyuu. Zor iş aga.
O iş egitimle olur. Türkiyede ne geçler var ama olanak sunulmuyor.
Giderken kayıt alsınlarda artık insanlar uzaya gidilmiyor diye gevelemeyi bıraksın. Koskoca NASA'sın kızın yanına 4K kayıt cihazı koyamıyor musun?
Marsa ayak basmak nasıl bir hayal anasını satayım ben ayağımı kaldırıp odadan mutfağa su içmeye eriniyorum 😂😂😂
Millet 17 yaşında marsa gidiyor biz burada nelerle uğraşıyoruz 😒
Ay şurdan şuraya gitmeye halim yok bu sıcakta Mars’a hiç gidemem ayol.
Bakın bende ara sıra çıkıyorum
Benim hayallerim uzayda değil malesef daha o kadar yükselemedim :)
E 2033'de gidecekse, 32 yaşına gelmiş olacak.
17 yaşında gitmiyor ki. :D
ne marsı yaaa aylak momo ananem persembe pazarında oturuyo ben daha oraya gıdemıyom marsa nasıl gıdeyım atanamadım bıde napayım nasıl gıdeyım aylak momo
Çok isterdim böyle uzay konularına yakindan ilgim var.
Nasa yalanlarını okuyup izledikten sonra hiçbir projesinin parçası olmak istemezdim.
Evet isterdim şu yaşamda kaç kere marsa gidebilirsin ki?
Ewt isterdima ma nasanin 18alti yollayacagini dusunmuyorum.
Bu uğurda saçlarını beyazlatıp öyle gidecek sjs ben istemem.
Muazzam, yeni bir ufuk! Umarım Türk gençlerinide bir gün böyle projelerde olduğunu görürüz.
daha dünyada gitmedigim o kadar yer varken marsta ne işim var oranında anasını bellicekler gitsinler
Yasim 40 filan olsa tm da 17 yasimda kendimi feda etmezdim istemem
hayırdır ergen kızların bu mars merakı nereden çıktı orada da mı gücüne tapıp piçliğine yavşayacakları kaslarına sırnaşıp lüksüne boşalacakları ergen berkecanlar yaşıyormuş?
Noldu ergen kızlar tipinle tasak mı gecti ne bu şiddet bu celal
@türkkeneviri evlat, kızlara sırnaşmak için hemcinsine laf sokmak zavallıcadır...
Kızlara sırnasma niyetim yok ben direk sana sokuyorum
@türkkeneviri e o zaman daha da zavallıca...
Yazık garibim tek laf biliyor sevgilisine karsı ne alakası var askım der gibi kendini savunuyor devam moruk ben zavallıyım sen süpersin sdşskciclc
@türkkeneviri herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun...
Amin
dünyadan daha iyidir en azından tabi gitmek isterdim
Götürmezler ki bizi giderim ama ben tereddüt etmeden
Her yere basabilirim. Yeter ki gideyim bir yerlere
Normalde hemcinslerimi çok kıskanmam ama bu kızı kıskandım
17 yasindaki kiz hayalinizi takip edin diyo😂 neyse mundar
Giderim ama temelli degl gezer tozar gelirdim: )) haha : )
Her zaman hayal takip edecekmişiz.. Hadi oradan. Nereden torpil lazım onu söyle.
Çok zorlu bir süreç olacaktır. Gitmek isterdim ama ilk gidenlerden de olmak istemezdim.
Hayır istemezdim hayallerimde lahmacun, kebab, ayran gibi seylerde var orda bunlar yok. :))
Elin kızları marsa gidiyor ben hala hemşirelik için çalışıyorum
Kahretsin 😄
Ben isterdim. Tarihe geçmek ölümsüz olmak demek bana göre.
Asla istemem gerçekçi olmak lazım dünyadaki herseyi ozleyeceksin. .. umarım pişman olmaz o kız. ..
Ne uzayı ya bana yiyip yiyip kilo aldırmayacak ilaç bulsmlar jjjkah
Aferim ona da sanırım ben marsa çıkmak istemezdim. Herşeyi ilk yapmak gibi bir amaç duymadım hiç.
2033'te o kız 32 yaşında olacak yeterince yaşamış olur :D
Biz de hâlâ patatesle soğanla dolarla can çekişelim
32 yaşında marsı görüp geleceğim diye 17 18 19 20li yaşlarımı heba etmek istemezdim.
tabi isterdim mars çok gizemli biyer bence hayat var orda
Biride demiyoki marsa gidince 30 yasinda olcak 😂😂😂
Neptün gidilseydi belki ama mars hayallerim arasinda degil
Marsda insan ırkının devamı için bu çiçeği tohumlayabilirim 😅
Üstad bu ne zekilik ben varken sana ne oluyor 😀
Basamaz çünkü o kadın erkek yetiştirmek varken neden kız seçmişler
şu an marsdayım uzaylılarla çay demledik muhabbet gırgır çekirdek çitliyoruz:$
Mars atmosferinde insan yaşayamaz, kağıt üatünde kalır. Cehennem taş devri gibi...
yokk ben dunya turu simdilik daha iyi😂
Gidemeden eceli geliyor Muş 😀
Herkes bir gün ölecek.
Aleyna tilki gibi hissediyordur şimdi
Of bende istiyorum ya
ah tek hayalim ehhehe
Merak ettim neden bu kız seçilmiş acaba 😕
Onun yerinde olmak isterdim imrendim bravo
İstemem ama helal olsun kıza ne şanslı
Güzel olabilirdi ama Uranüse gitmek isterdim.
Geri dönmeyecek olsam dahi isterdim
Tabii ki de isterdik.
Bana imkan verin Ben köyüme giderim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar