- Sanaldan konuştuğunuz kişi sizden fotoğraf ve ses kaydı istese gönderir misiniz?
#Arens

Mesela, uzakta, yurtdışında yaşayan akrabalarım var, her konuştuğumuzda ne yapıyorsunuz falan diye sorduklarında ailecek fotoğraf falan atıyoruz
Ama hiç tanımadığım birisi fotoğraf istese atmam sanırım, profil resmi kullanabilirim, yani sosyla medyada profil resimleri kullanmaya normal bakıyorum, ama fotoğrafımı gönderip de "bak bu benim, nasılım" gibi konuşmak karakterime ters, sanırım çocuksu hareketler
Teşekkür ederim 😃
Rica ederim :) :D
Çok konuştuğum güvendiğim biri olmadığı sürece ses kaydı da fotoğrafta atmam.
Karşı tarafı görmeden yollamam. Bugüne kadar görmeden yollamadım yollamıyorum. Merak eden önce yollasın ispat etsin kendini :) Ben merak etmiyorum artık kimseleri :)
Bu tip güvensiz durumları sevmem. Kişi herkesi kendi gibi görür diye düşünürüm. Zaten zamanla sesimi de duyar, fotoğrafımı hatta canlı halimle beni de görür.
Tesekkur ederim abicim.. :)))
Ne demek :))
Cevap
9Cevap
Birbirimize hep fotograf atarak konuştuğumuz arkadaşlarım var bence guzel bisey birçok konuda fikir alabiliyosun cok daha samimi oluyosun güvenilir bir arkadaşla olabilir tabi
@GöktenDüşenAşk fotoğrafımı istemişti ama atmamıştım 😄😄 ben onun sesini de duydum ama 😍
Çünkü ben sana güveniyorum ama sen bana güvenmiyorsun ://
Bilemeyeceğim artık ://
Neyse sen beni özledikçe ben atarım sana ses kaydı asdf
@Himalaya_ ❤
Olabilir ama malum o şekilde bile insanları kandırıyorlar. En iyisi görüntülü konuşmak.😀
Aradığında konuşmuştuk ama hatırladım da nasıl çekiniyordum
Hayır kim olduğu belirsiz sen insan çok
Ses göndermem :/ arasın insan gibi konuşalım.
Fotoğraf yollamam, ses kaydı yollarım.
Karşılıklı olarak olabilir.
Atarım, yazı yazmak amelelik...😊
Samimi arkadaşsa olabilir ama ses olmaz tikim var.
sınavımı geçmezse göndermem
O kişi gönderirse neden olmasın
Karşılıklı olur ise atarım
Guven duyarsam atarim
Telde görüşelim ses kaydı ne
aynen ya
Yollarım
Göndermem.
Neden olmasin 😅
Cıks, üşenirim ben.
hayir
Hayir