Aydınlatan olursa sevinirim. Evlilik sitesi gibi bir şey değil mi bu?
Nedir bu Tinder, ne işe yarar, alternatifleri var mı?

Aydınlatan olursa sevinirim. Evlilik sitesi gibi bir şey değil mi bu?
Selamm,
Anladığım kadarıyla sen de beğendiğin profillerle eşleşebileceğin, sohbet edebileceğin bir uygulama arıyorsun. :) Birçok date uygulamasına göz atmış birisi olarak en iyisinin hangisi olduğuna karar vermem çok zaman almadı. Hem seni en iyi date uygulaması ile tanıştırmak hem de nasıl kullanacağından bahsetmek istiyorum.
İndirdiğimden beri attığı her bildirimde heyecanlanıyorum doğrusu :) En sevdiğim bildirim ‘’Tebrikler! Yeni bir Crush’ın var. 😍’’ İşte o zaman heyecanla uygulamayı açıyorum. Neyse efendim, biz konumuza dönelim. Öncelikle birçok date uygulamasını kullanmış biri olarak happn’ın en eğlenceli, en iyi uygulama olduğunu rahatça söyleyebilirim.
‘’Ne tip bir tatil sana uyar, ne tip bir aşçısın’’ gibi sorularla daha kayıt aşamasında bile eğlenmeye başlıyorsun :) Soruları kendine en uygun şekilde yanıtlamak, ortak ilgi alanlarının bulunduğu Crush’ını kolayca bulmanı sağlıyor. Aramızda kalsın; ben sorular üzerine bayağı düşündüm 🙈
Uygulamaya üye olup ilgi alanlarını belirttikten sonra karşına konumuna, ortak ilgi alanlarına göre en yakın olan kişiler çıkıyor. Love işlerinde ilk izlenim çok önemli 😍 Profili görür görmez hayranlık duyduğun biri olursa kalp ikonuna tıklaman yeterli. Böylelikle Crush olma şansını artırmış oluyorsun. Eğer o profil de karşısına çıktığında senin profilini beğenirse olmuştur bu iş, Crush’ın hayırlı olsun 🥰
Hoşuna giden profille Crush olduktan sonra dilediğin gibi mesajlaşabilirsin. Crush oldun diye sürekli konuşmak zorunda da değilsin, eğer fikrin değişirse Crush’ı tek tıkla kolayca iptal edebiliyorsun.
FlashNote sayesinde beğendiğin profile mesajını doğrudan iletebiliyorsun. Eğer o kişi kabul ederse Crush oldunuz demektir, evlilik görüyorumm 😍 Üye olduktan sonra hoş geldin hediyesi olarak 3 FlashNote hediye eden happn’a da teşekkürü borç bilirim.
Uygulamanın map bölümünde Crush’ınla bulunduğun ortak alanları kolaylıkla görebilirsin, ikiniz de aynı mekanı seviyorsunuzdur belki 😍 Konu bulmak için çok güzel bir özellik doğrusu. Evett, kullanırken çok eğleniyorum doğrusu 🤩 Aşk kapımı happn'da çalacak, inanıyorum 😋
Belki de hayatının aşkı Eros’un ok atmasını değil, happn’da profiline like atmanı bekliyordur 😜 Uygulamayı indirmek için buraya tık tık!
Tinder, kullanıcıların potansiyel eşleşmelere göz atmasına ve her iki taraf da ilgileniyorsa onlarla sohbet etmesine olanak tanıyan bir flört uygulamasıdır. Flört dünyasında devrim yaratan ve yeni insanlarla tanışmayı her zamankinden daha kolay hale getiren basit bir konsept.
Tinder'ı kullanmak için önce Facebook giriş bilginizle bir hesap oluşturmalısınız. Hesabınız oluşturulduktan sonra potansiyel eşleşmeler arasında gezinmeye başlayabilirsiniz. Beğendiğiniz birini görürseniz, ilginizi belirtmek için sağa kaydırabilirsiniz. Diğer kişi de sağa kaydırırsa, eşleştirilirsiniz ve sohbet etmeye başlayabilirsiniz.
Tinder, son yıllarda en popüler flört uygulamalarından biri haline geldi ve sayısız insanın mükemmel eşini bulmasına yardımcı oldu. İster ciddi bir ilişki ister biraz eğlence arıyor olun, Tinder yeni insanlarla tanışmak ve yeni arkadaşlar edinmek için harika bir yoldur.
Uygulamayı mobil cihazınıza indirerek veya Facebook hesabınızdan uygulamaya giriş yaparak Tinder'a erişebilirsiniz.
Giriş yaptıktan sonra, bölgenizdeki diğer kullanıcıların bir dizi fotoğrafı ile karşılaşacaksınız. Bir eşleşmeyi geçmek için sola kaydırabilir veya olası bir eşleşmeyi beğenmek için sağa kaydırabilirsiniz. İkiniz de birbirinizi beğendiyseniz, sohbet edebilir ve buluşma ayarlayabilirsiniz.
Tinder'dan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları:
1. Profilinizin eksiksiz ve bilgilendirici olduğundan emin olun, çünkü bu, potansiyel eşleşmelerin sizin hakkınızda daha fazla bilgi edinmesine ve sizi sevip sevmemeye karar vermesine yardımcı olacaktır.
2. Potansiyel eşleşmeleri çekmenize yardımcı olacağından profilinizde kaliteli fotoğraflar kullanın.
3. Uygulamada aktif olun, ne kadar çok kullanırsanız, potansiyel eşleşmeler bulma olasılığınız o kadar artar.
4. Sabırlı olun, Tinder'da iyi eşleşmeler bulmak biraz zaman alabilir.
5. Potansiyel eşleşmelerle sohbet ederken kibar ve saygılı olun, çünkü bu iyi bir izlenim yaratmaya yardımcı olacaktır.
Cevap
28Cevap
Türkiye için söylüyorum. Erkeklerin paralarını sergileyerek kadınların ise kendilerini sergileyerek sağa sola kaydırarak eşleşmeye çalıştıkları program. Avrupa için söylüyorum %60 yukarıdaki ile aynı %40 ise one night stand olayı yani tek gecelik ilişki için kullanılan bir program. Gereksiz öz güvensizce ve aşağılık.
Onursuzca buldum ben de
Avrupa genelinde end faking els metııırrzzz olarak aşk meşk amaçlı kullanılıyor. Türkiye'de ne amaç olduğu belli olmayan abuk sabuk program. Deneyip kullandım, ev araba kat yat zart zort var mı sorularından sıkılıp sildim. Buradan hemcinslerime sesleniyorum, size böyle soru soranlara Çiftliğim var diyin.
Boş işler uygulaması. Kafalarını kaldırıp önlerine bakamadığı için böyle bir şeye başvurmuşlar kanımca black mirror'un randevu similasyonu bölümü geldi aklıma yakında öyle olursa şaşırmam.
O diziyi de bir ben bilmiyorum
Thanks a lot
Asıl amacı partner bulmak için kullanılan ve Avrupa’da etkili bir şekilde kullanılan ancak ülkemizdekilerin ego kasmak için kullandıkları bir programdır.
Kızla kesin öyle yapıyordu r hahsh
Fuckbuddy bulma platformu. Süslü kendini güzel sanan kızlarımızın kiraladığı bmw ile foto çekinip kendini zengin tanıtan erkeklerle match olduğu bir yet
Hmm... Dışarıda erkek kalmadı yani
29 yaşındayım. Bir sevgilim oldu şimdiye kadar ama büyük konuşmayım sevgilisizlikten ölecek değilim m onursuz bir davranış bence
Yok sevişme olmasa da öyle l. Kız kuruluğu gibi
Arkadaş edinip, konuşabileceğin birini bulmana yardımcı olan bir telefon uygulaması. OkCupid daha az bilinen ama kitlesini daha çok sevdiğim bir alternatif olabilir.
türkiyede kullanımı pek anlamlı değil, acayip acayip insanlar var... uygulamanın amacı anlık flört aslında, yurtdışında amacına uygun kullanılıyor. burda buluşmaya babasıyla gelen var :/
Ohaaa hahahahaha
kezbanland burası
Evlilik sitesi olsa ne olacak abaza sitesi olsa ne olacak? Türkiye'de bir tanışma sitesi varsa orada abazalar ve paralı askerler vardır :)
Hiç kullanmadım ama çevremde kullananlar tek gecelik ilişki sitesi olduğunu söylüyordu
Erkeklerin cinsi dürtülerini bastıracakları birer seks objesi aradıkları uygulama.
flörtleşme uygulaması yakın mesafede anlık eşleşme ile tanışma flörtleşme olanağı sağlıyor
Hiç kullanmadım buradakilerin en çok takıldığı 2. Site 😄
benim bildiğim seks sitesi. bana bir ekrke lazım bana bir kız lazımcılar ıcın
Hayır düşündüğün gibi masum bir site değil, hiç buluşma, tanışmak istiyorsan buradan bul.
amma hızlısınız arkadaş, bir tanışıp yemek yeme uygulaması. lap diye evlilik mi olur.
Önüne gelenle konuşuyorlarmış tanımadıklarıyla ne konuşuyorlarsa.
bir uygulama.
güya birileriyle eşleşiyorsun.
ama tabi ki bir erkek bir kadına mesaj atmak için ücret ödeyip gold üye olmak zorunda :D
Tinderda tek gecelik ilişki yaşamak isteyenlerin kullandığı program.
Evlilik sitesi değil günü birlik seks yaptığımız bir site.
Ekleş konuş buluş seks yap güzel bir uygulama canım. :D
En İyi Cevap