Ps4 um var oyuna verecek param yok?

Ne zaman kirilicak ulan su namussuz alet. Kirsinlar ilk ben kirdiricam. Oyun fiyatlari ucuk god of war 4 360 lira red dead redemption 2 on siparisi 300 tl detroit become human 300 tl. ne guzel ps2 ps3 donemlerini hatirliyorum tas catlasa 150-180-200 e falan aliyorduk oyunlari mis gibi o zamanlar yasta kucuktu anne babadan isyerdik onlar alirdi benim xebimden parada cikmazdi simdi yas oldu 20 anne babaya bana oyun al diyemiyoruz eskisi gibi oyunlarda pahalilasti. Ps2 de ps3 te oynamadigim oyun kalmamisti bu ps4 u 2013 te ilk ciktiginda aldim 5 sene oldu tas catlasa 4-5 oyun ya oynadim ya oynamadim oyun alamiyorumki oynayayim. Ogrenciyim 5 kr gelirim yok arada anne baba 3-5 kr atesliyorda onlada anca karnimi doyuruyorum oyun almak nerede zaten bir oyun 360 tl olduktan sonra benim o oyun icin 1 sene para biriktirmem lazim. Ps4 evde oyle yatiyor 5 senede dogru duzgun acip oynayamadim parasizliktan. Tek umudum konsolum kirilmasi ama bir kiramadilar sunu. Online falanda onemli degil zaten ps plusim yok hic olmadida ps plusa vercek paramda yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada pcden torrenten indirerek oynuyorum yine cogu oyunu ama soz konusu mesela god of war 4 gibi exclusiveler olunca elimde ps4 olmasina ragmen oynayamamak can seviyor.
Güncellemeler
+1 yıl
* sıkıyor
Ps4 um var oyuna verecek param yok?