Bilgisayar ve internet güzel bir şey. Ancak yerinde ve amacına uygun kullanılması gerekli. Her zaman küçükler amacına uygun şekilde kullanamayabiliyorlar. Çocuğunuzun hangi sitelere girdiğini bilgisayardan kontrol ediyor musunuz?
Çocuğunuzun hangi sitelere girdiğini bilgisayardan kontrol ediyor musunuz?
Evli değilim ve haliyle de çocuğum yok ama evlenip çocuk sahibi olduğumda da yapacağım tek şey keylogger kurmak olur... Mail hesabımı da ayarlarım 30 sn lik foto çekimleri ve gerekli ayarlamaları da yapar pc yi de ona bırakırım... Tablet işin içine de girerse normalde Applecı olsam da çocukların eline android tabanlı tablet verir ona da keyloger yerleştiririm...
Çocuğum yok ancak yaşı geldiğinde neyin ne olduğunu öğrenir diye düşünüyorum. Bugün evdeki İnternet'i gözetim altına alsanız bile okulda ne yapacağı ne öğreneceği belli değil. Günümüzde kreşteki çocuklar küfür etmeyi biliyor aileleri sağolsun.
Yeğenlerimin ediyorun ondan sonra ana babalarını bir güzel haşlıyorum. Veriyorlar çocukların ellerine tabletleri, ondan sonra dünya umurlarında olmuyor.
Böyle şeyler yaparak çocuğunuzu kontrol edeceğinizi sanmayın. Ülkemizdeki internet sınırlı ama sadece bir vpn indirerek her tarafa girip çıkabilirsiniz ve taraycılarda gizli sekme diye bir olay var geçmişte iz bırakmayan. Çocuğunuzu kontrol etmeye değil ona mantıklı açıklamalarla olması gerekeni hissettirmeye çalışın.
Halen evli değilim, dolayısıyla çocuğum yok. Fakat evdeki bilgisayara komşu çocukları yanlışlıkla girmesin diye ebeveyn kontrolü yaptım. Yasak sitelere girişte açmıyor uyarı geliyor. 👍
Sağol. Kırmak istemem ama istemiyorum tanışmak. Tanıdığım dediğim sitede daha önceden gördüğüm insanlar. 7 senelik üyeyim kimin iyi kötü olduğunu biliyorum.
En İyi Cevaplar