Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kitap okumak Türkiye'de çok elitist gibi bir şey zannediyor. Oysaki normal bir şey. Roman okuyunca aydın olmuyor kimse. Belki farklı bakış açısı kazandırabilir, hafızaya iyi gelir okadar. Nerde kavga eden görsem marifetmiş gibi "yiaa ne slk konusuyorsn kitap oku az, ben çok kitap okurum" diye sohbet dönüyor aralarında. Bu yüzden insanlar kitap fotosu atarak "ben çok aydınım, çok kültürlüyüm" demek istiyorlar.
Karikatür çok güzel özetlemiş.. Hayattaki tek amacı çevresindekilere gösteriş yapmak olan, kendini olduğundan farklı göstermeye çalışan kişiliği tam olarak oturmamış insanlar diye dşünüyorum.
teşekkür ederim.
Rica ederim. Okuduğum yorumlar arasında en iyisi aslında eig'ten fazlasını hak ediyor :)
ne mutlu bana o zaman :)
Zaten eig'ten fazlası olmadığı için mutlu olmuş gülen bir yüzle idare edeceksin :)
daha ne olsun zaten :)
Doğrusu insanları mutlu etmenin mutluluğuna varmış biri ile karşılaşmayalı uzun zaman oldu. Sanırım neslin tükeniyor :)
:) :)
Kültürlü görünüp kız düşürme çabaları erkekler için genelde ama kızları bilmiyorum onları otu b*ku herseyi paylasıyo
okumanın eleştirilebilir bir tarafı olamaz bence. Bırakın okusunlar ya hu.
Cevap
17Cevap
Bana bu yaşa kadar gösteriş geliyordu. Kitap okumayı, müzik dinlemeyi, edebiyatı cok severim beni tanıyanlar da tarzımı cok beğenir ama ben de gösteriş bulduğum seyi yaomaya başladım 😂 Spotify kullanıyorum. Instagrma da spotify müzik paylaşan insanlar bana sanki spotify hesabim var bakın der gibi geliyordu. Twitter mantıksız geliyordu, Twitter açtım Spotify da dinlediğim şarkıları hoşuma giden sözleri paylaşıyorum, instagram da da okuduğum ve hosuma giden kitapları ve müzikleri one çıkardım kendi küçük dünyami sosyal medyaya yansittim😶 böyle yani sksjdi bana şov gibi geliyordu bende yaomaya başladım. Karşıma ona göre insan çıkıyor su anda da
Kürk mantolu Madonna... Bir zamanlar ne popülerdi ama herkes gösteriş için alıp story atıyordu instagram da. Sessice kendi kendime okumuştum harikaydı
Okuduklarını zannetmiyorum nedense. Hikaye olarak paylaştığında o an yaptığın mutluluk verici ne varsa kayboluyor. Kimse kimseyi kandırmasın arkadaşlar
Ben sevdiğim bölümleri whatsapp durumuma atıyorum.
Sevdiğim bir söz ve paylaşmak istiyorum + iç dünyam hakkında da insanlara biraz izlenim sunmuş oluyor.
Kimisi havam olsun diye paylaşıyor kimisi de gerçekten okumaktan zevk alıp yanına kahve eşiliğinde paylaşım yapıyor bilemezsin ki ne kadar doğru
Ciddi anlamda böyle kahve içip kitap okumak isterdim ama biliyorum ki kahveyi bitirdikten sonra kitabı okumicağımı 😂😂😂😂😂
Kimisi gösteriş için yapıyor ama kimisi de gerçekten kitap okumayı seviyor. O yüzden elestirmemek lazim.
Güzel bence sorun yok. Eğer kişi o an huzuru okuduğu kitapta ve yanında yudumladığı kahvede bulduysa paylaşabilir tabi normal
Göze hitap eden bir görüntü ama ne amaçla paylaşıldığını bilemiyorum
kitap okuyorsunuz tamam da neden gözümüzze sokuyorsunuz ki? Biz de okuyoruz ama diyomuyuz her fırsattta bende sefilleri okudunm diye demiyoruz
O kitabı okumak için dğeil de çekmek için almış gibi olanlar var
yaw onlar öyle çekip çekip sonra televizyon izliyolar😂
Hiç ödevdir, finaldir derdi çekmiyorlar sanki ha bire kahve-kitap-yağmur üçlüsü.
Eskiden instagram kullanırken sadece kahve paylaşırdım aşırı sevdiğimden.
Hosuma giden resimler kim cekerse ceksin, gereksiz selfielere tercih ederim.
Kitap okumuyorum ama okuyormuş gibi yapıyorum mesajı veriyorlar.
Bence kitap okunsun veya okunmasın çok yakışan bir ikili canım çekti
Bazı insanlar fotoğraf çekmek için eline kitap alıyor 😊
İtici kitap okuyan o kadar dalarki kitaba çekmeye fırsatı olmaz
Görsel olarak dinlendirici bir havası var ama sebebini bilemem
Tek onların kitap okuduklarını ksjdkd saçma saçma şeyler
Baydılar artık çoğu konuşma özürlü düzgün cümle kuramayan tipler
Gösteriş meraklıları cahil insan topluluğu. Nargile tayfasindan gram farkı yok. Elit görünmeye çalışan tiplemeler.
Cool gözükmeye çalışanların yeni trendi.
Eminim o kitabı okumuyorlar
Onlar hâlâ yaşıyor mu ki?
demorilize olduğum doğrudur.
Ben çok hoş zaten en sevdiğim ikilidir
Kültürlü gözükme çabaları, artık seyi çıktı.
Hoşuma gidiyor ben de paylaşırdım.
Genelde kahve paylaşırım😊
Entelektüel görünme çabaları 😉
Of of imreniyorum o insanlara
Güzel bnce ara sıra bnde paylasiyorum
Resmini cektigi kadar okuyor mudur acep
Kahve içiliyor kitap okunmuyor
Amerikanin oyunu bunlar😂
Kaliteli paylasimlar =) =)
Kitap okudukları yok he maksat gösteriş
paylaşabilir sonuçta özgür insanlar bu konuda
Heç bisey düsünmüyorum
#hacıemre
Sosyetik gözükme çabası
Hiç bişey düşünmüyorum
Bende severim. En sevdiğim şeylerden biri.
Abartılmadığı sürece güzel
Samimiyetten uzak.
Özenti
tuhaflar özentiler
hicbiseeyy... klasik
Ozenti
Gösteriş
en sevdiğim
iyi düşünüyoruz
Artık çok klişe
foto amaçlı şov yani
okuyormuş havası..