Internet Explorer'in yavaş olmasının sebebi gireceği siteyi ilk önce virüs taramasına tabii tutmasıdır. O yüzden bazı kuruluşlar ve bankalar bu tarayıcıyı kullanır.
İnternet explorer birçok devlet kurumu tarafından kullanılmakta ve tarayıcı ayarları da aynı zamanda bilgi işlem çaılşanlarının işine geldiği için kullanılıyor. Güvenlik düzeyi en üst seviyede olduğu için ve tarayıcı her siteyi filtreden geçirip, ekrana sunduğundan dolayı yavaş. Çok sık kullanıldığını da söylemek gerek.
https://www.cvedetails.com/ bu platform üzerinden istediğiniz uygulamayı vb. aratıp bulunan zaafiyetleri, çeşitlerini, sayılarını ve skorlarını görüntüleyebilirsiniz.
Kesinlikle katılıyorum ne kadar yavaş olursa olsun ki o yavaşlık internet explorer 6-7 li günlerde kaldı şimdiki. windows 8 ve 10 sürümlerindekiler hiçbir şekildi yavaş değil hatta chrome'a yakın
Butun tarayicilar girdiği siteye zaten guvenlik taramasi yapar. Bu konu da en iyisi chrome ve firefox quantum. Bankalar diyorsun da halen win xp kullaniyor onlar guvenlikten en uzak isletim sistemi
En İyi Cevaplar