Sosyal medyadaki paylaşımları birçok insan görebiliyor ve bir şekilde yaptığınız paylaşımlara ulaşabiliyor.

- Yaptığınız paylaşımlar ilgi çekerse ve tanımadığınız insanlar size takip isteği yollarsa kabul eder misiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Burda ne kadar çok yalancı varmış ya 😀😃😄😁😊😜😜😜😅😅😅
😂😂😂👍❤️❤️❤️👍
ben burda kimseyi tanıyorum ve yeniyim takip ettiğim herkeste kabul etti takip isteğimi oysaki hiç birini tanımıyorum ve bir kaçı burda yorumlarında etmiyorum diyor neyin kafasını yaşıyorlar çatlıycam meraktan 😀😃😄😁😊😜😜😜😅😅😅
😂😂😂👍❤️❤️❤️👍
Hayır kabul etmiyorum
Yaptığım paylaşımların ilgi çekmesi için Instagram hesabımın açık olması gerekir fakat hesabım kilitli. Kilitli hesap olduğu için ilgisini herhangi bir paylaşımım çekemez. Yani soru hatalı.
Burada etsem de sosyal medyada etmiyorum
Ya Memleketlim Bir Başka Oluyor
Cevap
88Cevap
Merhaba... 👋
Evet kabul ediyorum ama ben takip etmiyorum. ☺️
Hayır sapık dolu. Bedenime sahip olabilirler ama ruhuma asla.
Bir dönem fb kullandım onu da dikkatli kullandım faydalı paylaşımlar yaptım vs.
Şu an sadece burda bir hesabım var başka yok
Hayır, tanıdıkları bile kabul etmiyodum en son neden kabul etmiyosun diyince unutmuşum diyip 3-5 tanesini kabul etmiştim 😂😂😂
Genelde edip edip soruyorun kimdin neden takip attin. Cevap vermeden gizemli sohbet moodu çekiyor çoğu. Açık açık derdinin ne oldugunu söylemeyene dank engel o kadar basit.
bir instagram kullanıyorum zaten profilim açık pek mahrem bir şeyim de yok. Profilini, fotoğraflarını beğendiğim kişileri takip ediyorum tanıyıp tanımamak önemli değil benim için.
Ben istek atmam atana da kimsin neden Attın diye sorarım ama genelde hep beni barbar zannediyorlar öyle tepkili olunca 😂😂😂 ya ama bence doğru olan bu. ..
Ediyorum sonra bakıyorum kimdir nedir tanımıyorsam sorarım nedir ne değildir diye sonra da silerün büyük ihtimalle. hiç konuşmaya devam ettiğimiz olmadı da
Hayır kabul etmiyorum. Hatta çoğu tanıdığım insanında isteklerini kabul etmem. Sadece güvendiğim insanlar barındırırım 😊
Genelde etmem tabi bu karşıdakinin beni etkilemesinede bağlı bu kızlar içinde geçerli kızlarda bunu yapıyor.
Paylasimlari ve durumuna bagli is hayatima katkisi olacaksa evet kabul ediyorum veya eglenceli birine benziyorsa
Etmemeye özen gösteriyorum. Gözümden kaçtıysa o kişi şanslı değil aksine şanssız, çünkü engelleyerek çıkartıyorum.
Hayır tanımadğım insanların takip isteklerini kabul etmiyorum gerçi ben bazen tanıdıklarımın isteklerini de kabul etmiyorum.
Heyt bee aslanım benim 🤗aferin böyle devam
🙈🙈😊😎
Valla takip te ediyorum kabulde ediyorum yani bu arada takipleşmek istiyen varsa instsgramdan takip etsinler _halolil_
instagram kullanmıyorum bir twitter ki tivitlerim gizli değil, bir burası burda da izin veriyorum özel hayatımı pek paylaşmam sorun yok.
Bura ve twitter disinda sosyal medya kullanmiyorum buralarda da kabul ediyorum
Twitter ve instagramda kabul ederim facebookta kabul etmiyorum. Zaten pek paylaşım yapmıyorum. Daha çok iletişim için kullanıyorum.
Ortak bağlantımiz varsa evet... Tanışmadan tanımak mümkün değil sonuçta 😉
Ufaklik hakli 😁😁😁
hayır kabul etmiyorum gereksiz kalabalık olduğunu düşünüyorum
Genelde kabul etmiyorum ama kabul ettiğim kişiler de var.
Kızlarsoruyorda hesabim açık zaten herkes takip edibiliyor ama diğer hesaplarım kapali sayfalari kabul ediyorum onun dışında kabul etmiyorum direk engelliyorum
Hiç öyle bir takıntım yok takip edilmek ya da etmek gibi bir tavrım derdim de yok ama ettikleri zaman ediyorum
Kabul etmiyorum devir çok değişik şimdi fotoları çalıp Fake açıyorlar
Hayır kabul etmiyorum. Kişisel fotoğraflarım tanımadığım insanların beğenisine sunamam
İstek gönderen kişinin profiline bakarak karar veriyorum buna.
hesabım açık sorun yok ama yinede bakıyorum biraz bazılarını çıkarıyorum yani
Hayir genekde etmiyorum ama polis asker filan icerikli ise anca kabul ediyorum
Ks haricinde sosyal medyam yok. Olduğu zamanlarda da kabul etmiyordum zaten :)
Etmezdim önceden artık ediyorum. Umarım bu beni basit biri yapmaz.
yüz yüze görüşmediğim kimseyi kabul etmiyorum :D bir tek instagram kullanıyorum ama olsun.
Tanıdığım kişileri bile etmiyorum, tanımadıkları mi nasıl edeyim 😂😂
Burası hariç sosyal hesabım yok. Burda da profil açık takip işleri pek umrumda değil ama.
Cokta sorun değil kapımız herkese acık elimize yapışmaz 😂jackall52
KS dişinda sosyal medya kullanmadigimdan no problem.:))
Burası hariç sadece ınstagram kullanıyorum. Orada da kabul etmiyorum.
Önce bir stalklarım fake hesapları kabul etmiyorum.
Tanıyorsam ama sevmiyorsam kabul etmiyorum , hatun eklerse etkilemeye göre değişir
Kim olduğuna bağlı, biraz araştırır ona göre kabul ederim.
Burası ve twitterda çok dikkat etmiyorum ama instagram hesabımda hiç tanımadığım kişi yok
Kişisel hesaplarımda tanımadıklarımı kabul etmiyorum kesinlikle
kabul ediyorum bazen ettim zamanalr oluyor yalan söylemeyelim şimdi
Yok ya pek etmem instegramda bile 26 bekleyen istek var
Kabul etmem. Burda da etmezdim de arkadaşımla ortak kullanıyoruz iki haftadır o kabul ediyor ben engelliyorum öyle yaşayıp gidiyoruz.
Hesaplarım açık zaten. Dolayısıylada otomatik olarak kabul ediliyor
Çevrem çok geniş oldugundan ben tanımasamda o beni illa tsnıyor diye kabul ediyorum
Tanıdığım kişileri sosyal medyada ne yapayım? Allah aşkına birisi söylesin
Ettim o da eski sevgilimin stalkladığı hesabı çıktı bida tövbe
Bakarım önce ederim ama seviyeyi asarsa geri silerim
Sabahtan akşama kuş avluyoruz. Ah biri yanlışlıkla takip isteği yapsa bari
Kızları iyi tavlarım diyecem ama çok yeteneksizim be üstad
Hayır, şu an sadece burası var ama Instagram kullandığım zamanlar asla etmezdim.
Öncelikle ortak arkadaşlar var ise kabul ediyorum yoksa da önce kabul ediyorum bir profiline göz atıyorum bos biri ise yeniden siliyorum:)
Takip ediyorlar ben çok şey yapmıyorum önemsemiyorum
Hayır kabul etmiyorum. Çünkü ne gerek var 💃
Takip ettiği Takipçisinden az ise birde tipliyse evet 😊😊
Eğer profili benim ilgi duyduğum şeylere yakınsa ederim yoksa etmem
Kabul etmiyorum 100 takipçim bile Yok
Burda ediyorum sadece takipçi artsın falan diye.
Kişisel hesaplarımda kabul etmiyorum.
Bazen ruh halime göre
Ruh Halin Adamdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar