Sosyal medyadaki paylaşımları birçok insan görebiliyor ve bir şekilde yaptığınız paylaşımlara ulaşabiliyor. - Yaptığınız paylaşımlar ilgi çekerse ve tanımadığınız insanlar size takip isteği yollarsa kabul eder misiniz?
Sosyal medyada tanımadığınız kişilerin takip isteğini kabul ediyor musunuz?
Burda ne kadar çok yalancı varmış ya 😀😃😄😁😊😜😜😜😅😅😅 😂😂😂👍❤️❤️❤️👍 ben burda kimseyi tanıyorum ve yeniyim takip ettiğim herkeste kabul etti takip isteğimi oysaki hiç birini tanımıyorum ve bir kaçı burda yorumlarında etmiyorum diyor neyin kafasını yaşıyorlar çatlıycam meraktan 😀😃😄😁😊😜😜😜😅😅😅 😂😂😂👍❤️❤️❤️👍
Yaptığım paylaşımların ilgi çekmesi için Instagram hesabımın açık olması gerekir fakat hesabım kilitli. Kilitli hesap olduğu için ilgisini herhangi bir paylaşımım çekemez. Yani soru hatalı.
Genelde edip edip soruyorun kimdin neden takip attin. Cevap vermeden gizemli sohbet moodu çekiyor çoğu. Açık açık derdinin ne oldugunu söylemeyene dank engel o kadar basit.
bir instagram kullanıyorum zaten profilim açık pek mahrem bir şeyim de yok. Profilini, fotoğraflarını beğendiğim kişileri takip ediyorum tanıyıp tanımamak önemli değil benim için.
Ben istek atmam atana da kimsin neden Attın diye sorarım ama genelde hep beni barbar zannediyorlar öyle tepkili olunca 😂😂😂 ya ama bence doğru olan bu. ..
Ediyorum sonra bakıyorum kimdir nedir tanımıyorsam sorarım nedir ne değildir diye sonra da silerün büyük ihtimalle. hiç konuşmaya devam ettiğimiz olmadı da
Kızlarsoruyorda hesabim açık zaten herkes takip edibiliyor ama diğer hesaplarım kapali sayfalari kabul ediyorum onun dışında kabul etmiyorum direk engelliyorum
En İyi Cevaplar