Son zamanlarda eşini ya da sevgilisini "gizli takipçilik" yöntemi ile takip eden bir çok insan var. Bunlar genelde eşinin ya da sevgilisinin hesaplarını onun hoşlandığı sporlar, güzellik malzemeleri, tanıtım gibi sahte hesaplar oluşturarak ve o konularda resimler koyarak yakından takip ederler. Peki sizde takip edildiğinizden şüpheleniyor ya da bunu bizzat yapıyor musunuz?
Sosyal medyada eşini, sevgilini gizli takip ediyor musun?
Bu tür saçma şeylere gerek olduğunu düşünmüyorum güvenmediğim biriyle sevgili olmam zaten ve kaldı ki herhangi bir şüphemde böyle gizli saklı şeyler yapmak yerine aşık ve net bir şekilde sorup aynı netlikte cevap almayı tercih ederim bu yollar boşuna zaman kaybı
Haklısın görüşlerinde ama bence biraz karşı tarafı iyice dinlemek tanımak gerekiyor, bazen çok keskin çıkışlar zarar veriyor belkide çok iyi birini kaybedebilirsin bu tarz yanlışı yapan çok kız var...
Mesajını aldım :)) evet haklısın dediğim de farklı değildi empati delisi biriyim bana yapılmasını istemediğim şeyi karşımdakine yapmam ve benim için kurduğum her ilişki güvene dayalı olmalı yanlış yapmadığımız halde güvenmeyen insanlar var.
Çok güzel açıklamışsın zeki kızlar kariyerinin peşinde koşarlar dediğin gibi böyle boş işlele uğraşmazlar ama maalesef uygulama da öyle değil herkes de bir merak var ve ölmüyor o merak :(
En İyi Cevaplar