Priv hesap Instagram'da özel bazı hesapları görmek istediğinde ama bunu kendi hesabından yapmak istemediğinde oluşturduğun yedek hesaptır.
Private ne demek?
1 - Takip etmek için başka bir hesap oluşturun.
Rasgele bir kullanıcı adıyla başka bir hesap oluşturun. Herkese açık değil, özel yapın ve aktif gibi görünmesi için birkaç resim gönderin. Bir şeyin profil resmini eklediğinizden emin olun. Ana hesabınızı buradan takip etmeyin. Ardından, buradan bir takip isteği gönderin. Bu özel / kişisel hesapların çoğunluğu isteyenleri kabul eder. Kaba bir tahmin olarak, 500'den fazla takipçi var mı? Öyleyse, kabul edilme şansınız olduğunu söyleyebilirim.
2 - “Gerçek” görünümlü hesap.
500'den fazla sahip değilse, isteğin reddedilme olasılığı vardır. Bunun nedeni 0 takipçiniz ve garip bir kullanıcı adınız olduğunu şüpheli bulmalarıdır.
Bunu çözmek için, kullanıcı adınızı ve profil resminizi değiştirin ve isteğe bağlı olarak bir sürü hesabı izleyin. Ünlüler, niş hesaplar, fotoğrafçılık, sanat, spor, kişisel bakım gibi sayfaları takip edebilirsin.
Bir keresinde yaklaşık 100 doğrulanmış hesabı izlemeye çalıştım (bu, hesaplarının yanında küçük mavi bir onay işareti olduğu anlamına gelir). Bununla birlikte ertesi gün yaklaşık 100 hesap daha takip ettim. (bir kerede çok fazla insan izlerseniz, engelleniyorsunuz). Birkaç saat içinde neredeyse 50 takipçi kazandım.
Bu, hesabınızın daha yasal görünmesine yardımcı olur. Sahte bir hesap oluşturup, kişiyi takip etmek ya da bu hesabı izleyen kişilere onların resimlerini ve hikayelerini göstermelerini istemek gibi işlemlerde kullanılır. - Tabii bir arkadaşından stalklamak istediğin kişiyi takip etmesini isteyebilirsin. :)
priv hesap. liseli ergenler arasında kullanılan bir tabir. aileden gizli, alengirli işler yapmak için açılan; özel sosyal medya hesabı. sanıyorum çoğunlukla instagram için kullanılıyor.
En İyi Cevaplar