İyi geceler arkadaşlar instagramda bir arkadasimin hikayesini sessize almistim sessize alınan hikaye nasıl açılır? İnstagram hikayeyi sessizden çıkarmayı biri anlatabilir mi?Instagram
Instagram hikayesini sessizden çıkarma, sessize almayı kaldırma nasıl yapılır?
Eski fotoğraf albümlerimizin yerini alan Instagram, kocaman bir anı uygulaması oldu insanlar için. Tüm anlarımızı burada paylaştığımızı düşünürsek hiç de yanlış bir ifade değil. Artık kaç kişi fotoğraf makinesi ile fotoğraf çekip albümlere koyuyor ki? Ama bu eskimeye yüz tutmuş güzel adeti de unutmayalım. :) Duygusala bağladım biraz, uzatmadan instagram hikayeyi sessizden çıkarma nasıl yapılır anlatayım.
Instagram'da Hikayeyi Sessizden Çıkarma Nasıl Yapılır?
Instagram hikayeler
Instagram'da 24 saatliğine paylaşılan hikayeler, 24 saat sonunda siliniyor. Profilinizde yer almasını istemediğiniz, anlık paylaşımlar oluyor hikayeler. Instagram'dan önce Snapchat'te olan bu özellik o kadar sevildi ki hemen hemen tüm uygulamalarda var. İletişim uygulaması olan WhatsApp'ta bile durum adıyla kullanıcılara sunulmuş durumda. İnstagram hikaye sessize alma kaldırma nasıl yapılıyor adım adım bakalım.
Instagram'da sessize alınan hikaye nasıl açılır?
Bunun 2 basit yolu var. 2 yola da göz atalım.
Instagram Story
Instagram'da hikaye sessize alma kaldırmanın ilk yolu:
Instagram ana sayfada yer alan hikayeleri sola doğru kaydır,
En sonra sessize alınmış hikayelere ulaşırsın,
Buradan sessizden çıkarmak istediğin hikayeye basılı tut,
Açılan menüden "Hikayenin Sesini Aç" seçerek hikayeyi sessizlerden çıkarabilirsin.
Hikayeyi sessizden çıkarmanın 2. yolu ise:
Hikayesini sessizden çıkarmak istediğin kişinin profiline git,
Profilinde Takip kısmına tıkla,
Açılan menüden Sessize Al kısmına tıkla,
O kısımda Hikayeler seçeneğini inaktif hale getirerek hikayeyi sessizden çıkarabilirsin.
Hangi yöntem kolayına gelirse onu yapabilirsin. İkisi de kolay o da ayrı ama. :D İnstagram hikayeyi sessizden çıkarma nasıl yapılır bunu anlattım, umarım faydalı olmuştur. Buradaki içerikte de çokça merak edilen Instagram'da beğenip vazgeçince bildirim gider mi? bu konu açıklanmış, bir de bu durumla karşılaşmamak için öneri sunulmuş. Göz atmanı öneririm. :)
En İyi Cevaplar