Manzara kesinlikle bu, kendimden ve kız arkadaşlarımdan biliyorum. Kızların masaüstüne sanki nükleer bomba düşmüş gibiyken erkeklerinki daha düzenli :D nedeni ne olabilir sizce?
Kızların bilgisayarlarının masaüstü, erkeklerinkinden daha dağınık olmasının nedeni nedir sizce?
Çünkü bizim, birden çok fotoğraflarımız arkadaşlarımızın resimleri, kıyafet resimleri vb. gibi bir çok dosya olduğu için dağınık ve düzensiz. Düzenlemeye kalksak, hangi dosyadan başlayacağız? 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı.
Anılar anılar gözümde canlandılar durumundan kaynaklı bu. Misal benim binlerce fotom var. Hangisini nereye sıkıştırayım. Yoğunluktan kapanmayan dolap gibi 😂
Varı yoğu indiriyoruz e bebek giydirme oyunlarıyla moda kovalamaca derken gratis indirimleri ordan dört beş tane İnstagram stalk hesabı ordan oraya yüklenecek fake resimler falan oluyo sana FBI dan hallice
Benim laptobumda masaüstüm düzenlidir, ama cidden erkek arkadaşımınki benimkinden bile düzenli. Daha az dosyası var belki de ondandır, ben hepsini türe göre ayırıp dosyalıyorum.
En İyi Cevaplar