Herkes dogdugu gunu saati hesaplar annesine ertesi gün hapı verirdi 😂 Sakası bir yana biz icat etseydik hepimiz Osmanlının En ihtisamlı oldugu döneme seyahat düzenler zaman makinasının önüne 1453 Fetihe Bu Araba Lale Devrine Bu Araba 1923 De Gider Yazardık 😎
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben kendi adıma konuşayım, zamanda geriye gidip bazı gereksiz gördüğüm insanların üretimi esnasında üretilmelerini engellerdim. İnsanlığa bir faydamız olsun değil mi? :)
Bu devirde turk kalmazdı gider Türklerin kazandığı zaferleri yakından izlerlerdi bu devirde kalmazdi diyorum çünkü olene kadar bitmezdi Türklerin kazandığı zaferleri izlemeye
şu an için konuşuyorsak muhtemelen yapan mühendisler bilinmez, siyasiler kendi reklamını yaparak malum konuşmalar eşliğinde kurdeleler kesilir, sonra bir bahane bulup makinanın üretimi durdurulurdu
geleceğe gidip gelsek güzel olurdu, yani fiziki olarak gitmeyede gerek yok,10 yıl sonrası tüm yaşanmış olayları ile içinde yüklü bir bilgisayar verseler başka bir şey istemem.
türkler zaman makinasını icat edilseydi ben olsam kanuni sultan süleyman zamanına giderdim avrupada ülke kalmazdı belki USA bile kurulmazdı. kanuni döneminde avrupayı ele geçirecek kudreti vardı
Mustafa Kemalin olduğu zamana geri dönerdik Cumhuriyete dinin kıvamında olduğu zamanlara gıybetin yalanın olmadığı zamana araplaşmış insanların olmadığı zamana
En İyi Cevaplar