Sizce Türkler zaman makinesi icat etmiş olsa neler yaşanırdı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Herkes dogdugu gunu saati hesaplar annesine ertesi gün hapı verirdi 😂 Sakası bir yana biz icat etseydik hepimiz Osmanlının En ihtisamlı oldugu döneme seyahat düzenler zaman makinasının önüne 1453 Fetihe Bu Araba Lale Devrine Bu Araba 1923 De Gider Yazardık 😎
Ben kendi adıma konuşayım, zamanda geriye gidip bazı gereksiz gördüğüm insanların üretimi esnasında üretilmelerini engellerdim. İnsanlığa bir faydamız olsun değil mi? :)
Bu devirde turk kalmazdı gider Türklerin kazandığı zaferleri yakından izlerlerdi bu devirde kalmazdi diyorum çünkü olene kadar bitmezdi Türklerin kazandığı zaferleri izlemeye
Kaliteli makine yapamazlardı daha yolculuk yaparken bozulur arafta takılıp kalırlardı jfsjfs
Cevap
61Cevap
şu an için konuşuyorsak muhtemelen yapan mühendisler bilinmez, siyasiler kendi reklamını yaparak malum konuşmalar eşliğinde kurdeleler kesilir, sonra bir bahane bulup makinanın üretimi durdurulurdu
geleceğe gidip gelsek güzel olurdu, yani fiziki olarak gitmeyede gerek yok,10 yıl sonrası tüm yaşanmış olayları ile içinde yüklü bir bilgisayar verseler başka bir şey istemem.
ATATÜRK Ü geri getirir, gençleştirici ilaç verirdim. Ve hastalıgı her neyse onu iyileştirmek için son kuruşuma kadar harcardım ;)
türkler zaman makinasını icat edilseydi ben olsam kanuni sultan süleyman zamanına giderdim avrupada ülke kalmazdı belki USA bile kurulmazdı. kanuni döneminde avrupayı ele geçirecek kudreti vardı
Adam kavga ederken geçmişinizi dikecem sizin diye küfür eder, sonra geçmişe gidip dediğini yapmaya çalışırdı herhalde.
Eminim onuda ticarete cevirirlerdi hatta sıraya girenler kavga ederdi kaynak yapan muhakkak olurdu😁👍
osmanlıcı gençlık osmanlı dönemıne gıder sonra ortamın sığlığından bıkıp gelceğe gıdıp karı kız kovalar yorulunca yıne gelırdı yılımza
Hiç bişey. 2018 yılından ne ileri ne geri gidebilirdi o makine. Olduğu gibi sayardı ama geriye gitme ihtimali var hemde %90
İddaa dan totodan sayısaldan zengin olurdu bulan. Birde zaten yakında antepte ya da Ankara ostim de bulacaklar zaman makinesini. 😃😃😃
Ülkelerin yeni oluştuğu zamanlara gidip Ccc, Osmanlı , Türk büyüktür ve Şeriat baskısı ile insanlara zorla türkün en büyük olduğunu öğreterlerdi.
Çin seddinin yapım aşamasına gidip ülkece alay ederdik herhalde.
Tarihin içinden geçer her yeri maf eder sonra lâ bu makina kötü hep batı icadı der oturur
Guzellik yarismalarindaki soyunma odalarinda biterlerdi😂😂
Türkler ve zaman makinesi? Borla mı çalışıyormuş :D
Bir şekide parayı bulur, satın aldım. Bütün şans oyunları benimdir artık.
walla ben Çanakkale zaferinin olduğu yıla gitmek isterdim
1 gün öncesine dönüp banko maçlar çıkarıp millete satardı bizimkiler :D
Kesin seçim sandıklarının başına giderlerdi en önce hdhsjsjjsjsjs
2 gün önceye dönerler iddaa şirketleri sayısal koyu milli piyango vay haline vay 😂
Mustafa Kemalin olduğu zamana geri dönerdik Cumhuriyete dinin kıvamında olduğu zamanlara gıybetin yalanın olmadığı zamana araplaşmış insanların olmadığı zamana
en fazla buda bir turk filmi olur.. fazlasini hayal etmeyelim😁
Eğer ki bu zaman makinesi arabaysa direk modifiye yaparlardı hava atarlardı kekolar... :D
M. Ö 209 yılından
1071'e
1071 den 1453 e
1453 ten 1923 e kadar bütün tarihi gezerdik.
Türklerin icat ettiği birşeyden hayırlı iş beklemek?
son 10 yılın loto sonuçlarıyla 10 yıl öncesine giderdi büyük ihtimal :D
Herşey olması gerektiği gibi yaşandığına inanıyorum. Zaman makinesinide saçma buluyorum. Ancak Rabbim dilerse bütün kapılar açılır.
Herkes tek maçtan yattığı kuponu ilk yaptığı zamana giderdi kesin
Bkz ben
Konya'da etli ekmeğin ilk yapılışı falan haber olurdu.
Yedi sülaleni skrim lafı gerçekleşir 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 var ya çok tutar
Günü geçmiş borçlarını geçmişe gidip öderlerdi. Zira bizdeki vizyon bu kadar
Nerede o günler keşke olsa da gitsem istediğim zamana yeter ki şu zamanda olmayım :D :D
Hepsi osmanlı dönemine gitmek ister hayalkırıklığıyla dönerdi :D
geçmişe gider sevmediğim insanların babalarına prezerratif verirdim
O kadar uçkuruna düşkün bir milletiz ki bir kız becermiş olsalar tekrar tekrar o ana dönüş yapıp kendilerini tatmin ederlerdi
türkler ve icat kelimeleri yan yana gelince komik oluyor yapmayın
Osmanlı devletine gider atalarını sorgulardı.
Osmanlı torunları 😂
Osmanlı dönemine giderdik. Malum meraklısı çok da...
Dunaya bız turkler hakım olurdu gercı zaman makinesizde bunu cok rahat basarırdık
Tüm değerli araziler Türkler'in olur ve inşaat yapardık.
Filmini cekerdik. "Gelecege Donus" guzel bir isim olabilir.
Boâ muhabetler etmeyelim bence hayal dünyasında yaşamak iyi değil
zaten icat etmedik mi.. geriye gidiyoruz sürekli..
Delorean :) keske su arabadan turkiyeye getirebilsem
Dünya türklerin olurdu 💪👊
Bizde herkes eski manitasına dönerdi
Zamanlar arası kaçakçılık kavramı oluşurdu shjhjk
türklerde öyle zeka yok
makinayi dagitir parcasini satardi
Kesin başka bir zamanda kalıp geri gelinemezdi
Taş devrine dönebilirlerdi.
Satarlardi Amerika alir hakimiyeti kurardi
dunyanin en guzel icati olurdu yaa
Valla benim çok işime yarardi diye düşünüyorum 😂
Gelecege gidip Altili sonuclarina bakip donerlerdi