WhatsApp ve skype benzeri bir program tek artısı size kazanç sağlıyor tek yapmanız gereken üye olmak isterseniz link atabilirim çünkü referans olmadan üye olamıyorsunuz
Babada öyle olmuştu hatta hiç umursamamıştım arkadaşın hatrı kurulmasın diye üye olmuştım sonra bir kaç üye davet edince daha da gelir elde etmeye başladım ilk paramı çektiğimde inandım
Sadece Üye işi üzerinden değil etkisi var elbette ama onunla bağdaştırma bence. Mesela tüm arkadaşlarım üye WhatsApp yerine onu kullanıyoruz hem gelir sağlayıp hem normal hayatımıza devam ediyoruz
İnternet & Teknoloji konusunda 464 cevap paylaştı.
Nedir o
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
WhatsApp ve skype benzeri bir program tek artısı size kazanç sağlıyor tek yapmanız gereken üye olmak isterseniz link atabilirim çünkü referans olmadan üye olamıyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O ne ki?
Ben neden para kazanıyorum ki?
Video izleme oyun mesajlaşma görüntülü konuşma sesli aramalardan wowcoin kazanıyorsun onları gerçek paraya çeviriyorsun belirli bir birikimden sonra
Teşekkürler ama kalsın.
Neden?
Gerek yok.
bir nedeni olmalı
Gerek olmadığı İçin diyorum ya.
Peki ne diyeyim sadece ihtiyacı olan vardır diye söyledim
Teşekkürler ama benim yok cidden.
Benimde yoktu ama 4 ayda aylık kazanç 1500 dolar oldu 😀
İnandırıcı gelmiyor.
Babada öyle olmuştu hatta hiç umursamamıştım arkadaşın hatrı kurulmasın diye üye olmuştım sonra bir kaç üye davet edince daha da gelir elde etmeye başladım ilk paramı çektiğimde inandım
Üye daveti üzerine para işi benlik değil. Cık.
Sadece Üye işi üzerinden değil etkisi var elbette ama onunla bağdaştırma bence. Mesela tüm arkadaşlarım üye WhatsApp yerine onu kullanıyoruz hem gelir sağlayıp hem normal hayatımıza devam ediyoruz
Tercih meselesi. İhtiyacım yok şimdilik. Teşekkürler.
Sen bilirsin illa üye ol diye demedim zaten
Nedir o
Para kazandırmam :D
Kendin kazanacaksın
neresidir orası
burda iyi birini bulamadık
orda hiç bulunmaz
Ücretsiz üyelik dene beğenmezsen çık git