Bilgisayarı açıyorum fakat açma tuşunun yanındaki kırmızı ışık sürekli yanıyor eskiden yanip yanip sönerdi şimdi hep yanıyor ve en sonra bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı gibisinden bişey yazıp %100 e kadar birşey yapıyor ve yeniden açılıyor tekrar 100 olup tekrar açılmıyor ekranın resmi aşağıda anlayan varsa yardım etsin lütfen
Güvenli modda başlatmayı dene, eğer açılırsa windows dışı tüm hizmetleri kapat, başlangıç programlarını devre dışı bırak, işlemciyi 2 çekirdek ayarla. Başlangıç ve kurtarma ayarlarından otomatik olarak yeniden başlat seçeneğinden tiki kaldır sonra normal yeniden başlat pc yi. eğer hiç olmazsa sistemsel bir sorun vardır, en kötü ihtimal donanım arızası
Win 10 mavi ekran hatasi veriyor banada oldu. Güvenli mod dan sistemi geri yüklemeye çalış olmadi. Programı sil tekrar yükle seceneginden yapabilirsin Insallah yedeklerin vardir. Yoksa ne var ne yok siliniyor. Kolay gelsin.
İnternet & Teknoloji konusunda 680 cevap paylaştı.
Yan kapagini ac icindeki ramleri bir oynat. Yani birazcik salla olmadiysa 3 4 kere filan dene. Benim 2. Pcde bunun gibi basen acmiyo kendini ramlerim sikintili oldugundan. Ramler olmazsa ekran k oynat ama cok hafifce kirmadan :)
güncellemeyi denedin mi belki virüs yemiştir makine yeniden başlatıp düzgün bir anti virüs programıyla taramayı dene o da olmuyorsa anti virüs programın var ise bulaşmış bir kaç dosyayı silmiş olabilir çok nedeni var bakılmadan olmaz
Güvenli Mod için bilgisayar açılırken F8 tuşuna basın Bilgisayarınız kapalıysa başlatın ve açılış sırasında Windows logosunu görmeden önce F8 tuşuna basın. Kaçırmamak için birkaç kez basabilirsiniz. Eğer bir şekilde güveli moda geçemez ve Windows logosu görünüp işletim sistemi normal modda başlama sürecine girerse, oturum açma ekranına kadar bekleyin ve Windows’u yeniden başlatarak tekrar deneyin.
Windows 10 çalıştıran bazı cihazlar o kadar hızlı boot oluyor ki Windows logosundan önce F8 ile güvenli moda geçiş yapmak zor olabiliyor. Bu durumda diğer seçenekleri deneyebilirsiniz.
Güvenli Mod için bilgisayar açık durumdayken Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlatın Windows 10 güvenli mod açılışı için bir diğer seçenek ise bilgisayarı Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlatmaktır (restart). Bilgisayar kapandığı andan itibaren Shift tuşunu bırakabilirsiniz. Açılış süreci sizi güvenli moda ulaştıracak aşağıdaki ekranlar ile devam eder.
En İyi Cevaplar