Biri bana kakao talk ını ver dediğinde ne veriyoruz kullanıcı adı mı? Telefon numarası mı? Anlamadım bir türlü.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞu an indirdim KakaoTalk'ı, kullanabildiğim kadarı ile sana da anlatmak istiyorum..
Öncelikle uygulamanın senin telefonundan istediği izinleri vermen gerekiyor. Uygulama telefon, bellek ve kişilerine erişebiliyor bu durumda. Bu işlemi yaptıktan sonra ülkeni ve telefon numaranı giriyorsun. Telefon numaranı doğru girdiysen eğer doğrulama kodu kendiliğinden giriliyor ve seni bir sonraki adıma gönderiyor. Diğer adımsa 8-32 karakter arasında kendine bir şifre seçmen. Yeterince güvenilir olduğuna dikkat etmelisin. Bu adımı atladıktan sonra zorunlu olarak ad/soyad kısmını ve isteğe bağlı olarak doğum tarihi ve cinsiyet kısmını doldurman gerekiyor. Profil fotoğrafını da ya galeriden kendi resimlerinden ya da uygulamanın standart fotoğrafını kullanabilirsin. Diğer adımda e postan için doğrulama kodu istiyor fakat buna onay vermek zorunda değilsin, yine de uygulamayı kullanabilirsin.
Bu adımlardan sonra uygulamaya üye olmuş bulunmaktasın. Şimdi Profil fotoğrafını dilediğin gibi değiştirebilir, durum mesajları atabilirsin.
Grup sohbetleri.. Üstelik yukarıda gördüğün gibi herhangi bir konu üzerinde (örnek; BTS, friends) gruplara katılıp, yeni arkadaşların ile sohbetler edebilirsin. KakaoTalk gizli sohbet, açık sohbet veya normal sohbet seçenekleri ile çok daha çeşitli..

Çıkartmalar.. Gelgelelim işin en eğlenceli kısmına; Çıkartmalar. KakaoTalk'ın birbirinden efsane bu çıkartmaları da senin emrinde. Eminim bu çıkartmalar ile arkadaşlarınla çok eğleneceksin..
KakaoTalkta arkadaşlarını qr kodu ile, id ile ya da kişilerine göre ekleyebilirsin. Heyecan verici bu uygulamaya arkadaşlarını da davet edebilirsin.
KakaoTalk KakaoTalk arkadaşların ile çok daha güzel..
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKakao Talk Nasıl Kullanılıyor?

Öncelikle merhaba, kakao talk özellikle korede popüler olan, k-pop adıyla bilinen bir uygulamadır. Bu uygulamanın ana prensibi yeni arkadaş bulmaktan ziyade var olan arkadaşların ile iletişime geçmektir. Bir nevi kore usulü whatsapp gibi düşünebilirsin. Koreli arkadaşların ile rahatça konuşup, muhabbet edebileceğin ve iletişim kurabileceğin bir uygulama... En çok beğenilen özellikleri arasında bulunan sticker özelliği ise adeta yazmana gerek kalmadan, cümle kurmadan ve ekstra çaba sarfetmeden iletişim kurmanı ve ne anlatmak istersen onu anlatmanı sağlayacak cinsten stickerlar bulunmaktadır. Peki kakao talk nasıl kullanılıyor ona bakalım öncelikle üye olman gerekiyor ki üye okurken de ülke kodunu seçmen şart oluyor. Ülke kodunu seçtikten sonra telefon numaranı yazıyor, daha sonra yazdığın telefon numarasına sms ile bir doğrulama kodu geliyor bu kodu uygulamada istenilen bölüme yani üyelik oluşturma sayfasında yazıyorsun ve üyeliğini tamamlamış oluyorsun. Bu işlemler sonrası sıra adınızı ve diğer bilgileri girmek kalıyor. Profil resmi ekleyebiliyor hatta profil resmini değiştirirseniz facebook tarzı eski kullandığın profil fotolarını sen silmediğin sürece arkadaşların görebiliyor. Whatsapp da olduğu gibi bu kakao talk uygulaması içinde de durum yazıları ekleyebiliyor hatta duruma sticker bile ekleyebiliyorsun bence şık bir özellik gelelim daha da fazla özelliklere whatsappta da olsa dedirten sevdiğin müziği profile kaydetme seçeneği bile bulunuyor. Peki bu müzik ekleme ne işe yarıyor diye soracak olursan buda arkadaşlarına şu an bu müziği dinliyorum ya da en sevdiğim müzik bu deme şekli gibi düşünebilirsin. Arkadaşlarınla konuşurken belli bir tarihi not ile birlikte hatırlatıcı olarak ekleyebilirsin zamanı gelince bu hatırlatıcı size bununla alakalı bilgileri hatırlatacaktır. Buda aynı şekilde çok güzel ve değişik bir özelliktir. Genellikle koreli arkadaşların ile sohbet edeceğin için onlara lakap ekleyebilir, onların ismini kendin göreceğin şekilde değiştirebilirsin.
Kakao Talk'ınızı İsteyen Birine Hangi Bilgiler Verilir?
Eğer yakınlarında ise bu arkadaşın yan yana bir şekilde uygulamada büyüteç kısmına tıklayıp karışıklı salladığınız zaman birbirinize ID sormadan ekleyecektir. Yine aynı şekilde yan yana olduktan sonra QR kodu olarak bilenen kodu arkadaşının telefonundan okutarak yine onu eklemiş olursunuz. Eğer uzakta bir arkadaşın ise ve ya detaylarda bahsettiğin gibi biri senden isterse o zaman ID adresinizi vermeniz gerekmektedir. Aynı şekilde ID adresi aratarak sende diğer arkadaşlarını bulabilirsin ve ekleyebilirsin. Eğer telefon numarası zaten rehberinde mevcut ise otomatik olarak kakao talk uygulaması rehberinizde kullanan kişileri ekleyecektir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi günler diliyorum.02 Yorumla- +1 yıl
Merhaba benim KakaTalk hesabım yaklaşık 2 yıldır var ama son 1 aydır uygulamada resimleri göremiyorum. Kendi profilim dahil diğer kimsenin yeni chat gruplarına katılıyorum kimsenin profili yok onlar görebiliyormuş benim profilimi ama ben göremiyorum sizce bu neyden kaynaklı ya da nasıl düzeltirim? Uygulamayı da silip yükledim hala aynı
+1 yılMerhaba KScan. :-)
Kakao Talk uygulamasını şahsen kullanmadım ama senin için biraz araştırma yaptım ve uygulamayı ben de kullanmaya karar verdim. Amacı dahilinde faydalı bir uygulamaya benziyor.Kakao Talk nedir?
Kakao Talk, Güney Koreli yazılımcılar tarafından geliştirilmiş bir uygulama. Şu an aktif olarak 150 milyondan fazla kullanıcısı var. Kakao Talk klasik mesajlaşma uygulamalarından biri aslında ama onlara ek olarak gelişmiş bir kaç özelliği de bulunuyor.
Kakao Talk'ın özellikleri nelerdir?
- Ücretsiz arama, ücretsiz mesajlaşma.
- Özelleştirilebilir emojiler ve kendine ait emoji seçenekleri.
- En sevdiğiniz markalara ait hediye çekleri ve indirimlerden faydalanabilme.
- Ses değiştirme efektleri. (Konuşan Tom"
- Konum paylaşma özelliği.
- Birbirinden farklı mobil oyunlar.
Kakao Talk hesabını arkadaşların ile nasıl paylaşırsın?
Profiline girdiğinde kullanıcı adını göreceksin. Kullanıcı adını verdiğinde arkadaşların sana kolayca ulaşabilir.
Yine de takıldığın bir yer olduğunda ulaşmaktan çekinme. :-)
Sağlıklı günler dilerim.11 Yorumla- +1 yıl
Merhaba benim KakaTalk hesabım yaklaşık 2 yıldır var ama son 1 aydır uygulamada resimleri göremiyorum. Kendi profilim dahil diğer kimsenin yeni chat gruplarına katılıyorum kimsenin profili yok onlar görebiliyormuş benim profilimi ama ben göremiyorum sizce bu neyden kaynaklı ya da nasıl düzeltirim? Uygulamayı da silip yükledim hala aynı

Kakao Talk nedir?
Kakao Talk, Kakao Corporation tarafından işletilen ve elimizde bulunan akıllı telefonlarımız için metin ve arama özelliklerine sahip ücretsiz bir mobil anlık mesajlaşma uygulamasıdır.
Kakao Talk nasıl kullanılır?

Uygulamayı cihazımıza ücretsiz bir şekilde indirdikten sonra ardından ülke kodu ve telefon numaranızı uygulamaya girin. Daha sonra mail adresinize gelen onay kodunu uygulamaya girerek üyelik işlemini başarıyla tamamlayabilirsiniz.

Kakao Talk Özellikleri
- - Hızlı: Hangi ağda olursanız olun, hızlı ve güvenilir mesajlaşma yapabiliyorsun.
- - Ücretsiz mesajlaşma imkanı: Ücretsiz bir şekilde mesajlar ve multimedya gönderebilirsiniz.
- - Ücretsiz Arama: Son derece kaliteli sesli aramalar gerçekleştirebilirsin.
- - Emoji ve İfadeler: Uygulamadaki ifadeleri her yerde kullanılanların dışında Öğe Mağazasında sayısız ifade koleksiyonları bulunmaktadır.
- - Grup Sohbeti: Sınırsız sayıda arkadaşınızla sohbet edin
- - Favori Marka : Favori markalarınız için özel kuponlar ve kampanyalar burada bulunmaktadır.
- - Ses Filtreleri: Konuşan Tom ve Ben’in ses filtreleriyle eğlenceli ücretsiz aramalar yapabilirsin.
- - Görme: Mesajlarınızı kimlerin okuduğunu görebilirsin.
- - Ücretsiz arama sırasında birden fazla işlem: Diğer sohbet odalarında mesajlar gönderebiliyorsun.
- -Hatırlatıcılar: Randevularınızı, yemek davetlerinizi, buluşmalarınızı kaydedebiliyorsunuz.
- - Çoklu Kullanım: Kakao Talk’u herhangi bir akıllı telefon ve bilgisayarda kullanabilirsiniz.
- -Oyun: Kakao mobil oyunlarıyla sıkıldığınızda oyunlar oynayarak eğlenebilirsiniz.
Kakao Talk hesabını arkadaşların ile nasıl paylaşırsın?

Profiline girdiğinde kullanıcı adını göreceksin. Kullanıcı adını verdiğinde arkadaşların sana kolayca ulaşabilir.
Güvenli mi?

Kakao talk uçtan uca şifreli güvenliği bulunmaktadır.
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@00AleynaNur98 bende odalara giremiyorum güvenlik pasaportu istiyo

Kakaotalk bu tatlı kahverengi ayıcıkla tanınan ve koreli yapım olan tatlı uygulama ayrıca kendine has emojileriylede insanı kendine çekiyor
1. adım; Kakaotalk'a üye olabilmek için ülke kodunu seçip numaranızı yazmanız gerekiyor. Sonrasında telefonunuza mesajla gelen doğrulama kodunu giriyorsunuz. Bu işlemleri bitirdiyseniz isminizi yazabilirsiniz (takma isim olarak Korece yazanlarda olabiliyor.) bir nevi nick gibi.
2. adım; Id bölümlü yerden kullanıcı adınızı seçin ve yazın bu kullanıcı ismi ile telefon numaranızı başkalarına vermeden sohbet görüntülü ve sesli görüşme ve gönderi paylaşımı sağlayabilirsiniz 😊
3. adım; Uygulamayı keyifle kullanmanın keyfini çıkarın unutmadan emoji sistemi aynı şekilde işliyor aynı wp deki gibi yazışma kısmının sol alt kenarında yer alıyor.. İyi yazışmalar :))01 Yorumla- +1 yıl
telefon ve eposta onayı gerektirir ve orda kullanıcı adına göre arkdaş bulman gerekeacek ikincisi genelde koreliler kullanılır türkiyyede pek kimse kullanmaz bu uygulama ayarları zor değil biraz uğraş kaydolma e posta bölümlerini bul adını takma adını yaz ama arkadaş bulman zor genelde kullanıcı adlarıyla aranılır arkadaşlare
03 Yorumla
Soran+1 yılTelefon numarası ile açtım ben. Koreli bir arkadaşım kakao talk ver dedi bende ne vereceğimi anlamadım. Kullanıcı adım gözükmüyor sadece isminizi yazın demişti ilk girdiğimde ismimi yazdım o kadar
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
6Cevap
KAKAOTALK - Uygulama Tanıtımı

Kakaotalk özellikle Korelilerin tercih ettiği Güneykore messenger uygulaması. Arkadaş bulmaktan ziyade mevcut arkadaşlarınızla mesajlaşabileceğiniz bir uygulama. Koreli arkadaşlarınızla bu uygulamada rahatça konuşabilir, birbirinden güzel stickerları kullanarak konuşmanızı renklendirebilirsiniz. Bazen öyle denk geliyor ki stickerlarla anlaştığımız oluyor. Bu stickerlara da aşağıda tekrar değineceğim
Kakaotalk'a üye olabilmek için ülke kodunu seçip numaranızı yazmanız gerekiyor. Sonrasında telefonunuza mesajla gelen doğrulama kodunu giriyorsunuz. Bu işlemleri bitirdiyseniz isminizi yazabilirsiniz (takma isim olarak Korece yazanlarda olabiliyor.) bir nevi nick gibi. Profil resminizi seçebilirsiniz. Profili değiştirseniz de Kakaotalk fotoğraflarınızı silmiyor, siz isterseniz siliyorsunuz. Silmezseniz galeri gibi saklıyor ve arkadaşlarınız isterse önceki profil resimlerinizi görebiliyor.
Kakaotalk'ta durum yazısı yazabilirsiniz, durum stickerı seçebilirsiniz. Stickerlar oldukça sevimli, Kakao karakterlerinin yanında yazılar yer alıyor. Bugün işi asmak istiyorum. Tatlı rüya görüyor. Ağlamaklı. Ve daha fazlası.
Gerisayım kısmına tıklayarak gün sayımı yapabilirsiniz, profil resminizle birlikte gözüküyor.
Sevdiğiniz müziği profilinize kaydedebilirsiniz, arkadaşlarınıza bir öneri gibi. Bugün bunu dinliyorum dıng dıng.
Konuştuğunuz arkadaşınızla chat sayfanıza hatırlatma ekleyebilirsiniz. ''Daegu fener festivaline gidilecek.'' Bizim de böyle bir hatırlatmamız var :) Kısmet olursa tabi
Arkadaşlarınızın isimlerini değiştirebilirsiniz. Group chatler yapabilir, aynı anda birçok arkadaşınızla sohbet edebilirsiniz. Doonglle uygulamasında group chat linkleri oluyor. Uluslararası chatlere dahil olabilirsiniz.
Büyütece tıklayıp Salla'yı seçtiğinizde yakınınızdaki kişinin ID'sini sormadan aynı anda sallayarak birbirinizi bulabilirsiniz. Veya QR kodunuzu arkadaşınızın telefonunda okutarak sizi bulmasını sağlayabilirsiniz. Bul kısmına tıkladığınızda kimliğim yazan yer sizin ID'niz. ID'nizi arkadaşlarınıza vererek sizi eklemesini isteyin. ID aratarak sizde arkadaşınızı ekleyebilirsiniz.
Arkadaşınız telefonunuzda kayıtlıysa Kakaotalk direkt arkadaşınızı ekliyor. Ben bu özelliği kapattım. Arkadaşlarımı bilinçli bir şekilde eklemeyi tercih ediyorum. Arkadaşlar kısmından otomatik eklemeyi kapatabilirsiniz.
Gizlilik kısmından Kakaotalk uygulamanıza şifre koyabilirsiniz.
Mesaj sesini değiştirebilirsiniz. Titreşimleri de değişebiliyor.
Kakaotalk'ta okunmamış mesaj yazının sağ üstünde 1 yazmasıyla anlaşılıyor.
Uygulamayı kullanmak istemezseniz gizlilik ayarına girerek hesabınızı silebilirsiniz.
Arkadaşlarınızı engelleyebilir, gizleyebilir veya gizli sohbet seçeneğiyle mesajlarınızı gizleyebilirsiniz. Bu seçenek sadece mobilde kullanılabiliyor. Sohbetlerinizi açtığınızda Kakao'da son yazılan mesaj görünüyor. Gizli mesajlaşma bu durumu engelleyerek son mesajı sohbet listenizde göstermiyor.
Arkadaşlarınıza ses kaydı, video atabilir, ücretsiz konuşma ve görüntülü konuşma yapabilirsiniz. Koreliler genelde Facetalk diyor. Facetalk yaptığım birkaç arkadaşım var. Koreceyi hızlı konuşamasamda bir şekilde anlaşıyoruz. Sizin çabanızı gördükçe mutlu oluyorlar. Facetalk, arkadaşlık bağlantılarını kuvvetlendiren bir özellik kısacası.10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 686 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba 🌼🙌
- Kakao Talk Nedir! (önce onu inceleyelim)
Anlık mesajlaşma uygulaması demektir adı üstünde talk ingilizce de konuşmak demek
Senden önce şunları ister ;

Hepsini tık yap SONRA kaydol ekranı çıkacak çıktıktan sonra numaranı Yaz.
Sonra telefonuna doğrulama kodu gelecek mesaj olarak onu yaz ekrana
Sonra;
Doğru bir şekilde gir girdikten sonra;

E posta adresini ister gir girme atla diyebilirsin o kısmı...
Sonra birşey çıkacak ingilizce yazacak sen try later yazan kısma tıkla üye olursunuz bitti uygulayamaya giriş yapıldı.
Uygulama ingilizce o yüzden Zor gelebilir ama kullanımı basit Türkçe yapma,
Gelelim işin özüne KakaoTalk'u TÜRKÇE yapabilmek için şu adımları izlemelisiniz.
Öncelikle; KakaoTalk'un kurulu olduğu yer Hafıza Kartı olmalıdır. Telefon hafızasında kurulu ise bu dosyalara erişim izni olmayacaktır. Hafıza Kartınızda yüklü ise aşağıda indirme linki bulunan dosyayı indirip kopyalıyorsunuz daha sonra "Hafıza Kartı\Others\__@@bada_applications@@__\5i8lyrl8r0\Res" klasörü içerisine yapıştırıyorsunuz ve değiştir diyorsunuz.
Ama bu uygulama benim senin ne işine yarayacak bilmiyorum çünkü daha çok güvenilirliği olan özellikli uygymlama var bu uygulamadan dolayı mahkemelik olanlar olmuştu 15 temmuz olayından sonra... Araştırma yap öyle kullan...05 Yorumla- +1 yıl
Güney Kore ye ait bir mesajlar uygulaması
- +1 yıl
Hesabını silmek içinde ayarlar kısmından hesabımı yönet diyor oraya tıkla silinir.
- +1 yıl
Biri sana davet linkini gönderir sen tıklarsan girersiniz
- +1 yıl
Sohbet odaları da var İngilizcen İyise uygulayamayı kullanırsınız
- +1 yıl
Aynı zamanda direve yedeklediğin resimleri oraya yedekleme yapabilirsiniz böylelikle telefonunda hafıza sorununu çözersin
Zamanında korelilerle konuşmak için yüklemiştim Çok da konuştum Eskiden daha iyiydi Başta telefon numarasıyla kayıt istiyor senden Ona göre bir kullanıcı ismi veriyor sana Numarasız kullanılan bir app olsaydı daha iyiydi Stickerları dünya tatlısıdır Bence Line app den iyidir Wp ın stickerları çok kötü zaten Kore dizilerinde çok görmüştüm O merakla yüklemiştim Türk kızlarla bile gruplarımız vardı Türkiyenin her yerinden Güzel günlerdi Üniversiteyi kore de okumayı vs düşünüyordum Gidemedik para yoktu...
11 Yorumla⚫Üye olmak için ülke kodunu seçip numaranızı yazmanız gerekiyor. Sonra ise mesajla gelen doğrulama kodunu giriyorsun.
⚫Bu işlemler bitince ismini yazabilirsin.
Profil resminizi seçtikten sonra değistirseniz de kakao talk fotograflarınızı silmiyor siz isterseniz siliyorsunuz.
⚫Durum yazısı yazabilirsiniz, stickeri seçebilirsiniz.
⚫Geri sayım kısmına tıklayarak gün sayımı yapabilirsiniz.
⚫Sevdiğiniz müziği profilinize kaydedebilirsiniz.
⚫Konuştuğunuz arkadaşlarınızla chat sayfanıza hatırlatma ekleyebilirsiniz.
⚫Arkadaşlarınızın ismini değistirebilirsiniz.
⚫aynı anda birçok arkadaşınızla sohbet edebilirsiniz.
⚫arkadaşınız telefonunuzda kayıtlıysa kakaotalk direkt arkadaşınızı ekliyor.
⚫mesaj sesini değiştirebilirsiniz.
⚫uygulamayı kullanmak istemediğinizde gizlilik ayarına girerek hesabınızı silebilirsiniz.
🔴bildiklerim bu kadar aklınıza takılan olursa sorabilirsiniz.☺02 Yorumla- +1 yıl
Kakaotalk güvenlik pasaportu nedir ya onu bir türlü halledemedim
- +1 yıl
@Hilalyevski hallettin mı bende orada takıldım
Kayıt okurken istenen telefon numarası güvenlik için. Çünkü sana doğrulama kodu gönderecekler. Telefona format atıp KakaoTalk'ı tekrar yükleyince de aynı kodu gönderiyor ve Kakaotalk'ı silip yeniden yükleyeceksen sohbeti yedekle yoksa tekrar giriş yaptığında mesajlar geri gelmez. Kullanıcı adı yani ID vermelisin. Güney Kore yapımı bir uygulama. Güney Koreli insanların WHATSAPP uygulaması. Her konuşmada bu uygulamayı kullanıyorlar. Güney Koreli arkadaşlarım var saat farkına rağmen her zaman bu uygulamadan konuşuyoruz. Wİ-Fİ ile görüntülü konuşma dahil ücretsiz. Tabii dışarda da normal mesajlaşma için internet paketini kullanabilirsin. Arkadaşların sana ücretsiz emoji hediye edebilir. Tabii parası onların telefon faturasına yansıyor. Bazen de Kakaotalk ekibi hediye verir. Bana dondurma kuponu verdiler, Dondurma mağazasında çalışana gösterip ücretsiz dondurma alabilirdim ama Kore'de değildim. 5 senedir kullanıyorum sorun yaşamadım.
01 Yorumla
+1 yılKakaotalk'a üye olabilmek için ülke kodunu seçip numaranızı yazmanız gerekiyor sonrasında telefonunuza mesajla gelen doğrulama kodunu giriyorsunuz bu işlemleri bitirdiyseniz isminizi yazabilirsiniz takma isim olarak Korece yazanlarda olabiliyor bir nevi nick gibi
00 Yorumla
+1 yılİlk hesap açtığında telefon numarası veya e posta ile giriş yapıyorsun. Aynı bizim WhatsApp gibi kişilerin de kakao talk'ı kullanan kişiler otomatikman orada görünmüş oluyor. Tanımadığın birine telefon numaranı vermeden ekleyebilirsin. Nasıl mı? Hemen anlatayım...
Profilin orada ID adresi var. ID adresi senin kimliğin oluyor. Eklemek istediğin kişilere bu ID adresini verirsen seni daha kolay bir yolla eklemiş olurlar.00 Yorumla
+1 yılBizde çok yaygın kullanılan bir uygulama değil o yüzden yakınlarındaysa telefonu sallayarak ekleşebilirsiniz diyemiyorum ama yine bu bilgi de köşede dursun. Telefon numaranla kaydolduysan Kakao rehberinde bu uygulamayı kullanan herkesi otomatik ekliyor, ancak ayalarından bu otomatik ekle seçeneğini kapadıysan ekleyemez. Geriye ID paylaşma kalıyor. ID numaranı verirsen arkadaşın seni ekleyebilir.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılKakaotalk'a üye olabilmek için ülke kodunu seçip numaranızı yazmanız gerekiyor sonrasında telefonunuza mesajla gelen doğrulama kodunu giriyorsunuz bu işlemleri bitirdiyseniz isminizi yazabilirsiniz takma isim olarak Korece yazanlarda olabiliyor bir nevi nick gibi.
00 Yorumla Bende kullanıyorum Id vermen yeterli oluyor ya da Qr kodu göndermelisin onun dışında cep telefon numarani vermek istersen seni öyle de kaydedebilirler birçok yöntemi var. Umarim yardimci olabilmisimdir
01 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar kakaotalkta benim konuştuğum 2 tane Koreli kız arkadaşım vardı bu arada bende kızım bayadir konuşuyorduk fakat ikisindede aynı şey oldu bir müddet sonra resimleri gitti sanki engellenmiş gibi oldum yazdım ama görülmedi bu neden olur bilen var mı?
10 Yorumla
+1 yılGüney kore’de kullanılan bir mesajlaşma uygulamasıdır. Aynı zamanda günümüzde birçok ülkeden insan kullanıyor ben de dahilim buna. Korelilerle yazışmak için iyi bir site. Beğenerek kullanıyorum.
00 YorumlaPek popüler olmayan bir uygulama. Türkiye de pek kullanılmayan uygulama olduğuna eminim. Bunun alternatiflerini kullanmanızı öneririm.
00 Yorumla
+1 yılAkıllı telefonlarda Metin ve arama arama özellikleri olan bir program diye biliyorum, İOS Android macOS Blackberry Nokia gibi telefonlara uygun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoreliler çok kullanır bu uygulamayı Türkiye'de pek kullanan yok. Ayarlarıda çok basit. Telefon ve e posta onayı gerektiriyor. Kullanıcı adına göre bir arkadaş bulman lazım.
00 YorumlaKakaotalk feto pdy suçlamasına maruz kalınan bir uygulama. Yuklemenizi dahi tavsiye etmem...
02 Yorumla- +1 yıl
Bende tavsiye etmiyorum 15 temmuz da bu uygulama yüzünden mahkemelik olan insanlar olmuştu
- +1 yıl
Uygulama aynı zamanda bize aitt değil zaten niye kullanalım ki Kore yapımı
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisinide verebilirsin. Rehberindekiler zaten görüyor aynı Telegram mantığı. Numaranı vermek istemiyorsan kullanıcı adını verebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBende Kullanıcı politikamız uyarınca daha once mesaj göndermediğiniz kullanıcıya mesaj gönderemezsiniz diyor nasıl düzeltebilirim lütfen...
11 Yorumla- +1 yıl
Engel yemiş olabilirsiniz belki
+1 yılbir sey soracagim bilenler varsa yanitlarsa sevinirim, kakotalk da gruplara artik mesaj atamiyorum nasil duzelir bu? arastirdim ama bulamadim
00 Yorumla
+1 yılTamam da ne işe yarıyor?
02 Yorumla- +1 yıl
Güney Kore ye ait anlık mesajlaşma uygulaması
- +1 yıl
@Moldovyapapatya anladım , Moldovya yazıyor nick ailede var mı moldovyalı?
+1 yılİtibar etmiyorum boş işlere
00 Yorumla
+1 yılÇikolatalı konuşma mı o ne öyle dodm
10 Yorumla
+1 yılKullanici adi
00 Yorumla
+1 yıltavsiye etmiyorum kullanmayın mahkemelik olmuştu
00 Yorumlakakao talk nedir
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz