Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, başrolünde yer aldığı “Fi” dizisinin setinden fotoğrafını önceki gün Instagram’da paylaştı.
Binlerce yorum alan fotoğrafı beğenenler arasında eski sevgilisi Çağatay Ulusoy’un da olduğu görüldü. Ancak Ulusoy saniyeler içinde beğeniyi geri aldı. Bu durum Sarıkaya’nın takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Sosyal medyada “Aman Kerem görmesin” yorumları yapıldı.
Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy’dan ayrıldıktan sonra meslektaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, 2 yıldır birlikte. Eski sevgililer neden ilişki bittikten sonra hala sosyal medyadan stalklar? Biten ilişki sonrası eski sevgilinizin sosyal medya hesaplarını yoklar mısınız?
Çağatay'dan Serenay'a yakın takip! Eski sevgililer neden ilişki bittikten sonra hala sosyal medyadan stalklar?
ahlaksızlık ypmıştır insanlık dışı bir şey dünyada izzet şeref şahsiyyet bilmiyenlerin işidir bunlara ünlü deniliyor bunlar ünsüz şahsiyyet kertkenezlerdir zenginligin verdigi sarhoların işidir ahlaki degildir medemki içinde pislik var kadını kadında erkegi korumaldır bence tasvip etmiyorum derim kaçkerre mesaj attım uykususuzum cevap alamadım ks soruyora bana soracagınız birşey yoksa yatacagım hiç birinizden cevap alamadım birde akşam dan sabaha kadar bulundugum yerdeydim kapalıydı dükknlar diyeyim haberin olsun filimleri sordunuz sırasıyla 5 ten fazla filim sıaladım 2 ci dünya savaşındaki filimden bahsediyor islam çagrı filminin yanında esamesi okunmaz ona karar verenler ya batıcılar veya batı zihnyyetlilerin düşüncesidir derim efendim ihmal olmıylım efendim
Onlar "sevgili" değil "çıkarlı" ilişki kurmuşlardı. Sevgili olsalar geniş mezhepli olmazlar zaten. Sarıkaya ortalık malı gibi, kimin ezdiği belli değil. Bedeniyle bir yerlere gelmeye çalışan hadi işine.
Yani eski sevgili olmaları bir kenara ikisi meslektaş yani onun bir resmini begenmesi hala onu dusundugu anlamina gelmez bence.. magazin malzeme aradigi icin direk yaftaliyorlar.. sanmam bir duygusalliktan oldugunu
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Çağatay'dan Serenay'a yakın takip! Eski sevgililer neden ilişki bittikten sonra hala sosyal medyadan stalklar?
En İyi Cevaplar