Çok oyun oynayan birisiyim ikisininde özellikleri dehşet sizce hangisini almalıyım? Macbook Pro mu, Monster mı?
Apple Macbook pro
Monster Tulpar T7 V15. 1.1 17.3
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok oyun oynayan birisiyim ikisininde özellikleri dehşet sizce hangisini almalıyım? Macbook Pro mu, Monster mı?
Monsterdan şaşma... MSI da var piyasada ama cihazlar çok sıkıntılı ve doğru düzgün teknik destek bile alamıyorsun... Mac te de oyun oynama şansın var ama Mac e fazla oyun çıkarılmıyor... Yapımcı firmaların bunun iç ek bütçe ayırıp oyunu da Mac OS a göre yeniden kodlamaları demek... Sen Monster ı al bak keyfine...
Macbook pro lisansiz hic bir yazilimi kuramazsin Mac windows gibi cok kullanisli degil Özellik bakimindan cogu isini yapamazsin Monster almani tavsiye ederim alacagin laptop en az 16gb ram olsun yillarca sana yetsin
Merhaba,
Oyun için MSI ve Monster kullanılır. Mac bilgisayarlar oyun için üretilmemiştir. Grafik ve tasarımlama için üretilmiştir daha çok.
Elbette moster.
Malesef oyun amaçlı alıyorsanız
Mac'i unutun...
Ama xiaomi pro yu önerirdim ama hala satılıyomu bilmiyorum..
Siz en iyisi manstrr alın gitsin..
Mac'i neyde kullanırsınız mesala ios için uygulama yazarken, adobe gibi profeayonel fotoğrafcılık, reklam, animasyon gibi detaylı ekran ve belirli güce sahip işlerde, montajlarda gibi, mac bilgisayarlar zaten ekranlarıyla ön plana çıkar ve bu işler için kullanmak isteyenler satın alır oyun oynamak için mac hiç uygun değil zaten appleında böyle bir iddaası yok..
Cevap
20Cevap
Ben bunu öneririm 64gb ram gtx 1080sli falan tam bir canavar
www.vatanbilgisayar.com/...b-17-3-gtx1080-w10.html
Macbook oyun bilgisayarı değil, çizim ve ofis için kullanabileceğin bir bilgisayar
bir tarafta ekran kartında dünya lideri gtx diber tarafta radeon sence?
Oyun oynayacaksan Monster,
Günlük iş yapacaksan Mac.
Monsteri tek geçerim hele oyun oynuyorsan bence monster veya msı al
Pek anlamam ama oyun içinse dokunmatik ekrana gerek yok bence ikincisi daha mantıklı gibi
macin yazilimi oyun icin uygun degil ama cd girisini cikarip ssd takıp win 10 yukleyebilirsin ama cok zahmetli
Oyun oynayacaksan elbette Monster :)
mac de oyun oynayamazsın
Neden?
işletim sistemi oyunların çoğunu desteklemiyor
Bu ay doğalgaz çok gelmiş yine
Oyun içinse Monster öncelikli tercihin olmalıdır.
11 milyon milyar sen ne yaptın
Monster tabiiikiii
Apple dan daha mı iyi?
Oyun için evett
Monster
dehşet bir makine
Hangisi
tabiki monster...
Tabiki monster
Apple ile oyun oynayamam mı?
Monster
Monster...