J7 kullanıyorum telefondaki fotoğraflarımı ve videolarımı sd karta taşıdım ama açılmıyor ünlem işareti çıkıyor bılen anlayan biri varsa ne olur bana bir çaresini söylesin benim ıcın cok önemli 3 senelik emeğim var o fotoğraflar da bilen birisi allah rızası için çözsün şunu lütfen
Çoooook önemli telefondan anlayanlar bakabilir mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.
Nasıl taşıdın? Kopyala yapıştır falan mi yaptın anlamadım. Pc takip fotoları Pc almayı dene olacak mi en son çare yedek ten geri alacaksın telefonu tabi en son ne zaman yedek yaptın bilmiyorum
Bilgisayara takip resimleri almayı denedin mi? Başka bir şey var virüs falan olabilir uzantılarına bak resimlerin. jpg olur resimlerin videoların ise mp4
Fotolar tam atılmadan sd kartı çıkartmış olabilirsin o yüzden hata oluşmuş olabilir. 1 tane fotoyu google drive'ina yükle bakalım foto çalışıyor mu bozuk mu
Uygulamalarının olduğu yere gidip aramaya drive yaz çıkar zaten 1 tane fotonu upload et zaten girdiğinde sağ altta görüceksiniz butonu ona tıklayıp fotolarından 1 tanesini upload et bakalım görünecek mi orda
Biraz araştırdım da google play de değişik uygulamalar var kurtarmak için öncelikle onu dene digdeep image recovery play de mevcut benzer uygulamalar onları deneyebilirsin. Olmazsa işine yarayabilir bir makale buldum bunu dene. www.teknolib.com/.../
En İyi Cevaplar