Sony kulaklık mı Philips mi? İkisi arasında çok kaldım sizce hangisinin dış görünüşü nasıl hangisi daha kullanışlı ve sizce nereden almalıyım? Herkese teşekkür ederim.philps mi sony mi
Kulak üstü kulaklık almak istiyorum Sony mi Philips mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Sony kulaklık mı Philips mi?
İki markada kulaklık üretiminde gayet iyi seviyedeler. Hatta sadece kulaklık üretimi değil, elektronik cihaz üretiminde dünyanın en başta gelen firmalarından ama tercih yapmak mecburiyetinde kalsam Sony derim. Japon kalitesini her ürünlerinde göstermeyi başarıyorlar, çevremde kimde gördüysem yıllardır kullanıyor Sony kulaklıklarını. Gerçi elektronik işi biraz şans meselesi, en iyi markadan da alsan sorun çıkabiliyor. Sana bu iki firmadan da uygun fiyatlı kulak üstü kulaklık önerilerimi vereyim.
philips mi sony mi
Sony ZX110
Hem fiyatı uygun hem de gerçekten kaliteli bir kulaklık. 12-22.00 Hz frekans tepkisi var ve kulaklık hassasiyeti 98 db. Kablosunun uzunluğu 1.2 m bence gayet yeterli. Fiyatı şu sıralar 120 TL civarı.
sony kulak üstü kulaklık
Philips Shl3075Bk
Philips'in bu modeli Bass+ olarak geçiyor. Müzik dinlerken gümbür gümbür bass sesi olsun diyorsan kesinlikle tercih edebileceğin bir model. Bu kulaklık modelinde 9-23.000 Hz frekans tepkisi var, 103 dB kulaklık hassasiyeti var. Fiyatı ise 149 TL civarı.
Philips kulak üstü kulaklık
Bu bahsettiğim iki kulaklık fiyat/performans ürünleri. Bütçeyi yükseltirsen daha iyi modellerini de bulabilirsin. Marka olarak ikisinden de şüphen olmasın.
Yani sony dememdeki tek neden netflıx’in reklam yapması onun dışında dediğim gibi 100tl ye kadar ikisininde pek bir farkı yok ikiside kaliteyi sese değişiyor
İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Sony ve Philips, kulak üstü kulaklık konusunda başarılı markalardır. Her iki markanın da farklı fiyat aralıklarında ve farklı özelliklere sahip kulak üstü kulaklık modelleri bulunmaktadır.
Sony kulak üstü kulaklıklar, genellikle daha iyi ses kalitesi ve aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği ile öne çıkar. Sony'nin ANC'li kulak üstü kulaklık modelleri, çevredeki gürültüyü etkili bir şekilde engelleyebilir ve kullanıcılara daha konforlu bir dinleme deneyimi sunabilir.
Philips kulak üstü kulaklıklar, genellikle daha uygun fiyatlı ve daha hafif seçenekler sunar. Philips'in kulak üstü kulaklık modelleri, genellikle daha rahat bir oturuş sağlar ve uzun süreli kullanımlarda konforlu bir deneyim sunabilir.
Hangi markanın kulak üstü kulaklığını alacağınıza karar vermek için aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurabilirsiniz:
Ses kalitesi: Kulak üstü kulaklıktan en iyi ses kalitesini almak istiyorsanız, Sony'nin kulak üstü kulaklıkları bir seçenek olabilir. Aktif gürültü engelleme (ANC): Çevresel gürültüden kurtulmak istiyorsanız, Sony'nin ANC'li kulak üstü kulaklıkları bir seçenek olabilir. Fiyat: Philips'in kulak üstü kulaklıkları, Sony'nin kulak üstü kulaklıklarından daha uygun fiyatlı olabilir. Ağırlık: Uzun süreli kullanımlarda konforlu bir deneyim istiyorsanız, Philips'in kulak üstü kulaklıkları bir seçenek olabilir. Öneriler:
Sony WH-1000XM5: Sony'nin en iyi ANC'li kulak üstü kulaklık modeli. Sony WH-CH710N: Sony'nin uygun fiyatlı ANC'li kulak üstü kulaklık modeli. Philips TAH4205: Philips'in uygun fiyatlı ve hafif kulak üstü kulaklık modeli. Philips PH805: Philips'in daha yüksek ses kalitesine sahip kulak üstü kulaklık modeli.
300 350 tl deseydin benim kullandigim kulakligi onericektim sana ama 80 /90 liraya sony all baska markaya bulasma derim hem se kalitesi hemde dayaniklilk acisindan o fiyatlara bulursun
3 yıldır Sony z serilerini kullanıyorum. hepsinin kendi kulakları gayet iyi ve bir ara arkadaşımda kulak üstü takılan Philips marka kulaklık vardı aldım iğrenç yani sonynin HD ses kalitesi yani tek kulaklığı tak onun 2 sinden daha net ve daha anlaşılır.
En İyi Cevaplar