Youtuberlik geleceğin mesleği olabilir mi? Malumunuz kazançlar bir hayli fazla. İnsanlar youtube'dan bir sürü kazanç elde etmekte. Ne dersiniz? Benim fikirlerim bu web sayfasında yer almakta.
Hayır o iş o kadar basit değil ama evet aslında mümkün. Ben hesapladın günde 1 milyon tıklanan kişi ayda 15 bin kazanıyo. Günde 1 milyon çok ciddi tıktır ama çok fazla konuyu kapsaman lazım. Yani ayda 7-8 bin kazanmak için günde 500 bin kişinin tıklaması lazım. Bu tek videoyla olmaz sürekli yükleme yapacaksın yani çok uğraştırıyo. Ben de web sitesi yapıyorum ama benim projem toplam 8 web sitesi ve bu 8 web sitesinde toplamda 1 milyon tık almam hayal değil aslında. Benimkisi olmaya başladı sana da başarılar
Evet yeni meslek bende olmayı düşünüyorum ama ilkinde gizli olup sonra yüzünü gösteren gerçek adı ve soyadını deşifre eden çok ben hep gizemli olmak istiyorum abonelerim hiç yüzümü göremeyecek sesimi duyamayacak ve gerçek adımı bilemeyecek
Evet olabilir, fakat olur ve salak salak videolar atanların sayısı çoğalırsa bu kötü. Şimdiden yeterince abuk subuk videolarla para kazanmaların sayısı oldukça fazla.
Ya olmuş zaten ama ben üşenirim. Onun için yatırım yapacaksın konu bulacaksın gündem de kalmaya çalışacaksın falan derken bir de bunun malzemeleri var. Çok uğraş gerek çok. Böyle iyiyim ben 🤗🌸
Evet çok uğraştırıyo ayrıca videoların modası geçiyo hemen. Kalıcı içerik olmalı. Ben web sitesi yaptım içerik hep orada modası geçmeyen içerik olmalı. Sürekli güncelleme gerektiren içerikler çok uğraştırıyo. Ayrıca tepeye çıkacaksın. Kızın biri fenomen oldu bir burun estetiği videosuyla goole 245 lira göndermiş :-D o kızın bile kazandığı kadarcık yani
İnternet & Teknoloji konusunda 338 cevap paylaştı.
Cocuklara calisacaksiniz, yetiskinlere calisirsaniz bir halt olmaz. En buyuk youtuberlar dunya genelinde de cocuklara yonelik icerik hazirlayanlar, butun cocuklarin elinde tanlet telefon aksama kadar youtube.
böyle boş videolar çekip çalıştıklarını mı zannediyolar? o kazançın helal olup olmadığını iyice araştırın derim. haramdır demiyorum bakın ama araştırın para kazanmak yatarak iş yapmak mesele değil şunun farkına varın artık...
Tv medyasının eline geçecek, reklamlar artacak, para basıp videoların izlenmesi sağlanacak.. Bence gelecek Youtube'u amatör kişilerin kendini geliştireceği mecra olmaktan çıkacak
Her önüne gelen velet olarak tabir ettiğimiz kesim youtubeye video çekmese ya da kendilerimi geliştirmeleri için amatör bir kategori olsa daha kalşteliteli ilerlerse olması muhtemeldir
Bence olamaz youtube sçiciliği giderek artırdı dahada artıracak , bu durum 2. Un kapanı plakçılar çarşısı gibi bir mevzu 😃. Hevesli olan çok kazanan az.
Eğer gerekli şeyler için kullanılırsa tabiki olabilir. Eğitim mesela onlarca ders videoları yapan YouTube kanalları var Yani kısaca insanların yararına kullanıldığı sürece mükemmel bir meslek olabilir.
En İyi Cevaplar