Genel olarak her zaman telebizyondan wifi a bağlanır televizyondan internette takılırım bu gün de aynı şekilde youtube da birkaç video izledim televizyon server error in '/' application diye bir hata verdi ne yaptıysam bir türlü düzelmiyor bilen varsa yardımcı okabilir mi ne yapmam lazım teşekkürler
Öncelikle internetiniz Televizyonunuz dışında diğer cihazlara erişim sağlayabiliyor mu?
Eğer cevabınız EVET ise bu sorun ne bir ağ yapısı, ne bir sunucu sorunu ne de diğer problemler ile alakası var.
Öncelikle bu sorun bir RUN TİME hatasıdır. Yani "Çalışma zamanı hatası" . Bir diğer sorum ; Televizyonunuz, Youtube dışında herhangi bir erişim sağlıyor mu? Eğer cevabınız EVET ise O zaman TV markanız Youtube güncellemesini vermemiş olabilir veyahutta ürün marka ve modeliniz, Youtube ile olan sözleşmeli hakkını feshetmiştir. Genellikle Smart TV kullanıcıları bu sorunu yaşar.
Biliyorsunuz, Smart Tv günümüz teknolojisinde en büyük yatırımlardan birisidir. Youtube da diğer platformlardan daha katı kurallara sahiptir. Bir çok hak talep ederler. Benden size tavsiye yetkili TV şubeniz ile iletişime geçmeniz. Bu bir yazılımsal hata. Fakat, kurum size büyük ihtimalle Youtube için desteği çektik açıklamasını belirtecektir.
Anladım. O halde yapmamanız gereken ilk özellik Televizyonunuzun fabrika ayarlarına dönmemeniz. Eğer dönerseniz tüm verileri kaybedebilir, kanallarınız dahi kaybolabilir. Tekrar kurulum gerekebilir, işiniz epey uğraştırır.
Anladığım kadarıyla internetsel problem. Televizyonda WİFİ adaptörü olur. Eğer wifiyi okumuyor ise yani kablosuz erişimi okumuyor ve hatayı böyle size sunuyorsa, kesinlikle müşteri iletişimi aramanız lazım. Onlar size teknik bir bilgi vermesi lazım.
Peki, başka bir mobil internet veriniz veyahut başka bir internet erişim noktasından yerden 'ye erişim sağladınız mı?
Tv nin internete bağlanmasında bir sıkıntı yok sadece int bağlıyken youtube ya da google a falan girilince girmiyor direk bu hata çıkıyor ben tv yi sıfırladım ilk kurulumu bile yaptım hala aynı hatayı veriyor
Oncelikle merabalar efenim Bugun 1 yil sonra yine ethernet bagladim nexon tv var bendede qyni hatayi verdi internette yazdim burasi cikti telefondan bir sey baglayinca giriyo yutuba sadece ama menu acilmiyo blursan haber et vebdekide nexon vestelin yan urunu sanirsam velhasil bulursan haber et bu konu acilali 3 saat olduunu gorunce sevindim genel bir problem sanirim şiteye bunu yazmak icin uye oldum
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla çok gıcık ve saçma bşr durum sabahtan beri yapmadığım kalmadı ama hala aynı yarın da bakacağım düzelmezse servisi çağıracağım sen de öyle yap bence
Evet benimki çözüldü ben o gün bıraktım bir kendine gelsin diye ertesi gün de başka bir hata veriyordu üçgen içinde ünlem falan vardı ona da bişey yapamadım bir süre sonra hatalar çıkmamaya başladı ama int. E girince sürekli üstte yükleniyor ikonu dönüyordu ama girmiyordu bende youtuba telefondan girdim Youtube yansıtma özelliği var ordan tvye bağlanmayı denedim öyle oldu ama o gün boyunce telefondan bağlamadığım sürece girmedi bu sabah da denedim kendiliğinden düzeldi şu an sorunsuz çalışıyor bence bu kendi int. Bağlantısını güncelledi sonra da bağlanamayınca böyle hata verdi smart tv lerde arada oluyormuş bu sende benim yaptığım adımları da deneyebilirsin ya da biraz serbest bırak düzelir bence yani inşallah düzelir
Hayır internet bağını kesince portala giriryor ama internet yok yani sadece portal gözüküyo internete bağlayınca portala da girmiyor direk bu hata çıkıyor
En İyi Cevaplar