Instagram'da hikaye paylaştıktan sonra öne çıkanlar kismina ekledim peki hikaye kaybolduktan sonra öne çıkanlarda dururken yeni biri baksa görebilecek miyim? İnstagram öne çıkanlara bakanlar görülür mü?instagram öne çıkanlarİnstagram öne çıkanlar goruntuleme hilesi / uygulaması var mı?
Instagram öne çıkanlara bakanları görebilir miyim?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Instagram, insanların anlarını paylaşması için gayet güzel bir uygulama. Kocaman bir anı albümü niteliğinde. Eski tarz albümlerin yerini çoktan aldı bile. Yalnız bu bir teknoloji uygulaması ve her zaman hayatımızda olmayacağı için bunları yedeklemeyi unutmayın. Yoksa bir gün puff diye yok olabilir onca yaşanan şey. Instagram'da bir de hikaye (Story) özelliği var ki onlar 24 saatlik anılar halinde. 24 saat sonra profilden kalkıyor. Ancak öne çıkanlar alanına eklersen 24 saatlik hikayelerin sen silmedikçe profilinde yer alıyor. Peki instagram öne çıkanlar bakanları görmek mümkün mü?
İnstagram Öne Çıkanlara Bakanlar Görülebilir mi?
Instagram öne çıkanlar
Instagram'da hikaye (Story) paylaşınca 24 saatliğine profilinde yer alıyor. 24 saat boyunca hikayeni kimler görüntülemiş bunları görebiliyorsun. Ancak 48 saat sonra hikayeni görüntüleyenleri Instagram göstermiyor. Fazlasıyla can sıkıcı.
Instagram bir de hikayelerin arşivde yer almasını istemiyorsan Öne çıkar alanı oluşturmuş durumda. 24 saat sonra silinen hikayeleri bu alana ekliyorsun ve sonsuza kadar profilinde yer alıyor. Peki instagram öne çıkanlara bakanlar görülür mü? Maalesef Instagram bu özelliği kullanıcılarına sunmuyor.
İnstagram öne çıkanlar goruntuleme hilesi / uygulaması var mı?
Yukarıdaki videoda eski hikayeleri görüntüleyenleri görmeyi vadediyor. Ancak videoda da 48 saatliğine diyor. Yani Instagram zaten 48 saatliğine gösteriyor. Yine de bir dene derim. Çünkü ben yanlış anlamış olabilirim. 3. parti uygulama yüklemeden yapıldığı için bir sıkıntı yaşamazsın.
İnstagram öne çıkanları kimler görebilir?
Bu, profil gizlilik ayarına göre farklılık gösterebilir. Profilin herkese açıksa; öne çıkanları herkes görebilir. Profilin gizli ise; öne çıkanları sadece takipçilerin görüntüleyebilir.
Görebiliyorum ve sen de görebilirsin. Hikaye olarak attığımdaki sayıyı aklımda tutmam lazım ama o şekilde artışı görebilirsin. Gerçi oradan çok etkileşim almıyor bence. İnsanlar birbirinin profiline girip pek bakmıyordur ancak seni özel gören biri olursa, profilini incelerken bakar.
Ben öne çıkarlarımıza kimin baktığını göremeyiz diye biliyorum. Bende sadece hikayeyi paylaştığım zaman beğenenler görülüyor öne çıkanlarımda hatta sayı bile belirtmiyor.
En İyi Cevaplar