Turk telekom kullaniyordum sozlesme surem doluyor bu hafta, daha once sormustum burada Turknet'i onermisti arkadaslar ustelik aknsiz diye. Turknet sitesinde yasanilan yere gore saglayabilecegi hizi 35 mbps olarak gosterdi. 35 mbps nasil bir hiz🤔?
benimde hali hazırda kullandığım bir hızdır gayet hızlı ve istediğin indirmeleri hızlı ve süratli bir şekilde yapabilirsin lakin oyun oynuyorsan yayın filan düşünüyorsan yetmicektir
Turknet kadar dandik bir firma yok.. Ben zor kurtuldum.. Hiç tavsiye etmem..
Adamların sadece İstanbul'da şubesi var.. Müşteri Temsilcisi bile yok.. Telefonla arayınca kimse çıkmıyor karşına.. Sadece tuşlara basarak işini çözebiliyorsun..
O da çözmüyor.. Kapattırmak için dilekçe milekçe uğraştım.. Kapatmıyorlar..
2 haftadır internet yok evimde.. Onlar iptal etmediği için yeni internet bağlatamadım..
Eğerki Süper online almıyorsan Telekomdan şaşm. Türknette Telekomun alt yapısını kullanıyor. Üstelik bir arıza olduğunda Telekom çalışanları gelip bakıyor. Ben Telekomda çalışıyorum sana tavsiyem hattımı kapattırcam diye iptal masası var oraya git. Onlar sana kapattırmaman için uygun bir tarifeyi diğer firmalardan daha hesaplı verecektir..
3
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Deneyebilirim bunu 🤔tesekkurler de hadi teklif etmezlerse 😂😂
ederler öyle birihtimal yok.. Çünkü onların performans hedeflerinde var. İptal ettirdiğin hat onlara eksi yazıyor. İptalden dönersende artı yazıyor... :) Süperonline ı ayrı tutuyorum çünkü onların bir çok yerde kendi hatları var. ama onun haricindeki hemen her şirket türk telekomun kablolarını yani alt yapısını kullanıyor. ADSL numaran olsa ne kadarlık bir tarife verebileceklerini baktırıp söyleyebiliriim
TV ve internet içeriyor neti alınca TV mecbur TV kanalları ihtiyacını karşılar ben kullanıyorum 75 GB kapaaite ve 50 mbps bizim var çok çok iyi ölçüm yaptığımda 40 - 45 arası hız alıyorum ki bu çok iyi, ana santrale olan uzaklık mesafesi hızı etkiler sen 35 alacak olursan ölçümlerde 27-30 arası hız alabilirsin buda ihtiyacını karşılar... rica ederim 😂
Yerine ve yoğunluğuna göre değişiyor zaten Telekomun alt yapısını kullandığı için bütün arızanın sebebi telekom ama nu Türknet telekom gibi kitlemiyor bence güzel sıkıntı yaşadınmı bilmiyorum ama güzel. Sorun yaşadıysan ne sorun yaşadığını bilirtirmisin?
İnternet & Teknoloji konusunda 3,3b cevap paylaştı.
aaa TurkTorrentçi 😂 35 MBPS idare eder bir hız. ama sorun şu, Turk. Net 35 MBPS'ı nasıl veriyor? 4 aydır filan Turk. Net kullanıyorum. pek memnun değilim açıkcadı. 50 MBPS güya...