Çözemezsin çünkü telefonun tam orjinal değil. Ana bayiden değilde ayakaltı dükkanlardan yaptığın alışverişin faturasıdır bu gördüğün hata.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ben bayiden aldım cidden hatta telefon tam ilk çıktığında Teknosadan aldım sanırım Garantiye vermem lazım o zaman ama telefonumun orijinalliğinden eminim bunca zaman çıkmadı bir sorun neden şimdi çıkıyor ki bilmiyorum
Teknosa bir bayi değil güzel kardeşim. Benim anlatmaya çalıştığımda bu zaten. Teknosa, bimeks, mediamarkt vs. Yerlerden değil, Türkcell vodafone veya türk telekom ana bayilerden alacaksın telefonu. Bu ana bayilerden alacaksın ki telefonun tam orjinal olacak ve bu şekilde hata vermeyecek. Şimdi git teknosaya göster elindeki telefonu, garantiye gönder nereye gönderirsen gönder çözüm bulamayacaksın. Ilk yorumumdaki gibi, bu hata sana böyle bir fatura kesti, bir daha söylediğim gibi yerlerden telefon alma.
Kardeş çabalama boşuna. Teknosa dan alıp hata yaptın. Bu hatanın bedelini sen ödeyeceksin kusura bakma. Teknosaya da gitsen, garantiyede göndersen, o telefonun sorununu çözemezsin. O internetten senin için araştırıp general mobile 5 kullananlarda var bu sorun diyen arkadaş çözümünü yazan olmamış diyor ya, işte o internettekilerin de hepsi senin gibi teknosa kurbanı. Sorun var ama çözüm yok. Gerçek bu. Boşuna uğraşma, o telefonu çöpe atıp yenisini alacaksın ama bir daha teknosanin kapısını açmayacaksın. Hadi sana iyi acı çekmeler.
Bak bu siteye telefonun imei nosunu yazıp sorgulat eğer generl mobile diye yazmıyorsa marka, imei sini biri kopyalamış demektir. Tüketici haklarına kadar yolun var https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama
En İyi Cevaplar