Dm dediginiz yeri daha yeni buldum arkadaslar senelerdir mesaj atiyormus megersem benim haberim yok 😂😂 boyle seyler bana yeni gerci instagramda aktif olanlar dusunsun benim konustugum ettigim yok nasilsa arkadaslar disinda onlarda yildan yila bisey yazacakda gorecegiz
Hiç iyi bulmadım gerek yoktu! Hergun farklı güncelleme yaparak sosyal mecralardan soguttular iyice; en son vatsapa durum gucellemesi geldikten sonra bütün sosyal mecralardan sıkıldım😏😏bu siteyede etmezlllerse iyi
Evet bence güzel olmuş çünki ben bir arkadaşı yazdığında onun ne zaman gelip ne zaman çıktığını bilmediğim halde saatlerce beklemeliyim ki belki birazdan gelecek belki şuradadır yani kısacası çok güzel olmuş
İnsanları birbirine kustrup yeni insanlarla tanışmak için daha çok vakit harcayacak. Bunlar hep taktik 😉😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ay kiz yemin ederim daha bugun dusuniyordum bu nalet olasi facebookda neden son gorulme gozukuyor diye ve instagramda iyi ki boyle degil diye. aman allahim bunu gorunce sok oldum resmen. ayy bebegim yikildim resmen. ne gerek vardi boyle seye aman tanrim
Hiç gerekli değildi bunu yapıcaklarına story ye arama özelliği gelsin ya da story de ki izlenme şeyi neye göre sıralanıyor onu açıklasınlar çok yersiz bir şeydi nolduuu kapadık gitti yine aynısı bizim için çok dolmuşum yalnız bu konu da...
Bazı kızlarımız için kötü olmus Gereksiz Ego kasan Mesajları biriktirip sonra dm sinde 100 tane önemli veya önemsiz mesaj tutan ucuz malın alıcısı izlenimlilerimize hayırlı ugurlu olsun
Bence Kötü Oldu Gençler İçin Sıkıntı Kaçta Yattıklarını Kontrol Eden Anne-Babalardan Kurtulmak İçin (Whattsappta Geçerliydi) İnstagrama Yönelen Gençler İnstagramıda Bırakıp Telegrama Yönelecekler Bakın Görün
bence gereksiz bir özellik farkında mısınız sosyal medya zaman geçtikçe daha çok hayatımza giriyo ve nerede aktifiz ne zaman aktiftik herşey kayıt altında
En İyi Cevaplar