Ana kartım bayağı eski, çok araştırdım internetten falan ama bulamadım. Cdm den komutla falan öğrenebilme ihtimalim var mı? Bu alanda ingilizce bilgim düşük olduğundan yabancı forumlarda anlamadım.
Asus p8h61 rev x.0x.
Asus p8h61 rev x.0x.
Anakart her türlü desteği sağlar, bunda sıkıntı yok. Ancak şöyle bir sorun var; RAM'in DDR versiyonu, mhz değeri ve CL değerleri. Bunlar birbirine uymazsa bilgisayar açılmaz. Bunu öğrenebilmen için bilgisayarına CPU-Z programını indirmeni öneririm.
Teşekkürler
RAM siz ne kadar takarsanız takın destekler ama frekanslara dikkat edin farklı farklı takarken
Frekans derken? 4 gb var şu an 8 daha eklemek istiyorum ama bazı anakartlar belirli bir boyuta kadar destekliyormuş
Özelliklerini çekip elemana göstersem uygun olanı verir her halde. Teşekkür ederim
Ay şimdi jeton düştü, kusura bakma çok iyi anlamıyorum. Yani takılı olan ram lerin frekansları uygun olması gerek
Cevap
5Cevap
Tahminim 8 desteklemesi lazım çok eski değilmiş. Alırken frekansada dikkat et ddr 3 olacak.
Teşekkür ederim
2 ram yuvası (ddr3) mevcut, en fazla 8+8 den 16gb ram takabilirsin.
16 gb a kadar destekler
Eminiz değil :D
Ah bu tahmin 😅 değil mi? Olacaktı
Yok tahminden dolayı yanlış yazdım onu demek istiyorum :)) p8h61 modelinin bir kaç versiyonu var ondan sordum, teşekkür ederim
İşletim sistemin ne?
Windows 7
Evet?
İlginiz için teşekkür ederim ama benim öğrenmek istediğim kaç gb ekleyebilirim. Şu an 4 gb iki slotum var biri boş. Eğer 8 gb destekliyorsa 8 eklemek istiyorum.
Bilgisayar özelliklerinden öğrenirsin kız ayool
Yahu sende oltayı atıyorsun geri çekiliyorsun. Nasıl öğrenirim ve kart önerindeki sebep :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar