İnstagram Güvenlik kodu Yanlış Diyor Doğru yazdığım Halde Telefon numaramı yazdım Güvenlik kodu Geldi fakat gönderdiğimiz doğrulama kodunu kontrol edin diyor ama doğru kontrol ettim eminim arkadaşımın numarasını girdim onla oldu ama benim numaramı girince kod geliyor yanlış diyor nasıl oluyor Bu?Instagram güvenlik kodu
Instagram güvenlik kodunun yanlış olmasının sebebi aynı telefon numarasıyla birden fazla hesap açmandan kaynaklanıyor olabilir. Diğer hesapları iptal edersen bu sorun düzelebilir. Ayrıca şifreni sıfırlamak için bir güvenlik kodu isteyebilirsin. Bu süreç zarfında uygulamayı silip tekrar yüklemelisin. Telefonunun geçmişini ve çerezlerini temizlemelisin. Böylelikle düzelir..
Instagram güvenlik kodunun yanlış gelmesinin bir sebebi olabilir. Aynı numara üzerinden çok fazla Instagram hesap açmandan kaynaklanan bir sorundur. Bunun için yeni bir telefon numarasına ihtiyacınız var. Farklı bir numara deneyin. Sorun giderilecektir.
valla numaramı giriyorum kod geliyo giriyorum doğru olduğu halde yanlış diyor ben de arkadaşımın numarasını girince oluyo benim numaramla olmuyor maalesef
off benimkide aynı hesabım çalındı şifreyi değiştirebiliyorum fakat hesaba girmem için güvenlik kodunu geçmem lazım telefon numarası deiştirilmiş eposta ile deniyorum yanlış diyor napablrm?
En İyi Cevaplar