İnternet bankacılığı sistemi ile nesine hesabıma para yatırıp iddaa oynacağım ama kurum tahsilat saatleri dışındasınız diyor bu ne zaman düzelir bilgisi olan var mı? Bu nesine kurum tahsilat saatleriyle alakalı bir sorun mu oluyor?

İnternet bankacılığı sistemi ile nesine hesabıma para yatırıp iddaa oynacağım ama kurum tahsilat saatleri dışındasınız diyor bu ne zaman düzelir bilgisi olan var mı? Bu nesine kurum tahsilat saatleriyle alakalı bir sorun mu oluyor?

Ziraat Bankası para transferi sistemi her gece saat 23.30 ile saat 01.00 arasında devre dışı olduğu için "kurum tahsilat saatleri dışındasınız" mesajını alırsınız ve ödeme işlemi yapamazsınız.
Saat 01.00 dan itibaren her şey tıkırında çalışıyor.
Evet çoğu bankada bu saatlerde zaten.
Bankaların anlaşmalı olduğu kurumlar ile belli tahsilat zamanları vardır. Bu durum karşınıza kurum tahsilat saatleri ifadesi olarak çıkar. Tahsilat dediğimiz olay paraların toplanması ve alınması zamanıdır. Genelde Ziraat Bankası kurum tahsilat saatleri mesai saatleri içinde olur ancak bu kurumdan kuruma göre değişir. Ziraat bankası internet şubesi tahsilat saatleri de aynı şekilde mesai saatleri içerisindedir.

Nesine’ye gelecek olursak, Ziraat Bankası’ndan 7 gün 24 saat para transferi yapılabiliyor. Muhtemelen senin durumun anlık bir hatadan kaynaklı. Banka ile kurum arasında yapılan bir işlemde para göndermeyi denemiş olabilirsin.
Ziraat Bankası tahsilat saatleri veya kurum tahsilat saatlerinin dışındasınız. lütfen daha sonra tekrar deneyiniz sorunu yaşıyorsan: birkaç dakika veya 1-2 saat bekle, muhtemelen düzelir. Düzelme olmazsa Nesine ile iletişime geç. Bankadan kaynaklı bir sorun olduğunu söylerlerse Ziraat Bankası’nın internet sitesi üzerinden Canlı Destek bölümüne gir ve durumu anlat. Durumun ne zaman düzeleceği hakkında bilgi vereceklerdir.
Gec saatlerde bu uyariyi alirsin gündüz yap internet bankaciligini
Mesai saatleri içerisinde işlem yapman gerekiyor.
Bundan dolayı bu uyarıyı alıyorsun.
Diğer yandan internet bankacılığının amacı mesai saati dışında da işlem yapabilme kolaylığıdır.
Ziraat Bankası devlet bankası olduğu için böyle bir uygulamaları varmış, ben de şaşırdım.
Umarım kısa zamanda internet bankacılığı anlayışını kazanırlar.
Cevap
4Cevap
Gece yarısı banka muhasebesi yapıldıgından her gece bu sorunoluyormuş Aslında sorun değil yani rutin bie işlem bu Ziraat bankasında. Canlı yardımla yazıştım bizzat.. İlerleyen saatlerde tekrar deneyin diyorlar. Saat sormadım ama Genel olarak saat 23,30 - 00:45 arası falan oluyor bu sorun. Saat gece 1de genel olarak düzeliyor. Daha öncede başıma geldiği için biliyorum yani.
mesai saatleri içerisinde işlem yapman gerekiyo
En güzel yengeç burcu
Müşteri hizmetlerini ara
Gunduz
öyle seymı olur ya gece kackez attım ben
Uyu oğlan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?