Sizce hangisini almalıyım arkadaşlar?
Sony xz1
Samsung s8
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
S8 al bence bence sony xz kullanıyorum sesi beş para etmez samsung gerek ses kalitesi olsun gerek wifi çekim hızı olsun sony ve appleyi es geçer ama böyle birşey de var yeni bir samsung cihaz alırsın hergün değer kaybetmesine karşı karşıya kalırsınız ama size bir dost tavsiyesi sakın sakın apple almayın ip7 plas vardı bende oyun oynarken cihaz çok ısınıyordu çünkü soğutucu işletim yok cihazada sony harika bir marka ama artık teknik servisi olmadığı için baya sıkıntılı bana üç markayıda kullandım sorarsanız samsung alın ama sıfır almayın ikinci el alın çünkü samsung cihazları hızla değer kaybettiği için baya riskli fiyat konusunda ama yinede tercih sizin saygı duyarım varsa yalnışım düzeltebilirsiniz saygılarımla
Note 8 al bence bu ikisi ile de uğraşma, illa Sony diyorsan da xz premıum al 👍👍
O nasıl premium yani
Anladım note nasıl peki
En fazla 5000 tl 😁
Maşallah 😊 4 ile 5 arası note 8. Bu fiyatı vereceksen Sony alma bence zaten. Ben 5. Sony den gidiyorum ama sen kadar para verecek olsam düşünmeden note 8 alırdım. 👍 yine de aklında soru işareti varsa shiftdelete diye bir site var. Canlı inceleme yapıyorlar. Göz atabilirsin 😉
Çok teşekkür ederim kardeşim. Bu dediklerini dikkate alacağm 😊
Yapay zeka tehlike kardeşim hahahah 😂
Bizi değilde evdeki beyaz eşyaları falan 😀
Valla bilemiyorum. Çinliler çıldırmış olmalı
Evet yaaa o markada dehşet birinci kiö
Aynen öyle valla. Samsung bakayım yine
Kullandım evet
Valla daha önce gm mini kullandım iyiydi 😀
S8 6ay sonra bitti arkadaşımda s8plus var bende xz1 var 3aydır kullanıyorum hız doğal kamera beni tatmin ediyor s8den daha hızlı ve kamerası gerçekçi renkleri sunuyor..
Sony o kadar iyi yani
Peki hızı nasıl nette gezinirken?
Tek bişey daha sorucam son. Sonylerde aşırı ısınma problemi oluyor diyolar bu konuda ne diyosun
Çok teşekkürler söylediklerini dikkate alacağım. 😊
Cevap
2Cevap
S8 tabi sonu batarla les tasarım kötü para etmez
S8 2017 yılı kasım ayında dünyanın en iyi akıllı telefonu seçildi. Netten bakabilirsin
Evet bende s8 dedim
Ama kötü diyosun hakkını yeme bence 😊
Yazamadim, sony bataryasi leş tasarimi kötü para etmez
Bende anlamakta geç kaldım kusura bakma. 😀
Sony tek sıkıntısı şarjı 10nm 2700 mah günlük 5 saat ortalama ekran süresi alırsın.
Samsung s8
Samsung58
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar