Bir sürü hesap açmış adıma psikolojik tedaviden önce açtığım bir sahte hesabı gözüme soka soka aileme gösteriyor geblk testlerim vs.. ama ailem herşeyin farkında tabi. “Babanı yaşatmam işten attırırım” &” senin bütün pisliklerini biliyorum seni rezil edicem” “Ailenin sana bekret testini yaptırmamı ister misin? Bunu yapabilirim” gibi gibi tehditler.. Öncelikle ben 19 yaşıma girdim reşitim polis bile öyle dedi. 😏😏 polis “özel hayata ihanet” ten yargılanacağını vs de söyledii.. ama o arkadaş bilmiyordu ki ben bakırköyde yattım. Tedavi olduğum için ruhsal bozukluklarım var ve o açtıpım hedapların hiç birini sakin kafa ile açmadım. Ki zaten hesapları çoktan kapattım/sildim... aşağıda gördüklerinizde banm adıma açtıpı hesaplar ve sürekli kullanıcı adını değiştiriyor. Yine de polis yerini tespit edebilir dimi?
Kullanıcı adını sürekli değiştiren hesap.. Yine de yeri tespit edilebilir mi?
Ayni mal benim basimdan vardi ismim bile yazmiyorduu ama adimi biliyordu kim oldugu belli degil neymis bizim koydenmiss herkesi tanirmiss dedim eski sevgilimmi ki ddim salak gibi bir beni takip ediyordu
Ona bir şey yapmadım. Sahte hesap açtım tedavimden önce zaten sonra kapattım.. ben birinin fotosunu kullandım evet. Ama ben onun gibi kimsenin adına cinsellikle ilgili hesap açıp adını kirletmedim lekelemedim.. ama o beni ruhsal bozukluğum ile küçük duruma düşürdü... şimdi tedavim bitti.. ama onunda işi bitti
Onu kandırmadım. Kandırmış olsam bile gelsin söylesin. Bana hakaret içerikli cinsel içerikli sayfalar açmasaymış keşke. Ama kim olduğunu bulursam kişiye özel de ayrı dava açacağım
Kendisine bir zararımın dokundupunu sanmıyorum. Öyle bir şey olda bile kaçmaz direk beni polise bildirirdi korkup hesapları kilitlemezdi dimi? Var bir karın ağrısı demek ki ki yok oldu ortalıktan... + şüphe duyduğum biri yok psikolojik sorunlarım nedeni ile hiç arakadışm yok neredeyse, hayatımda kimseyi dost görmüyorum aileme bile düşman kesiliyorum kimi zaman. Kendi halimde bir insanım ben dostum
Verdim polise ne olacaksa olacak. 1 haftaya haber çıkmazsa avukat tutup savcılığa bildiricem. Ve diğer attığı mesajları diğer açtığı hesaplarıda kanıt olarak sunacağım..
Tedavim bitti zaten.. Arkadaş bir çok hesapla aileme mesaj atıyor hem faceden hem instagramdan. Ama tedavi öncesi yani ruhsal çöküntüdeyken açtığım bir hesaptı o. Bilinçsizdi. Pişmanımda zaten asla da açmam bir daha da. Suçtan sayılmaz diye umuyorum.
En İyi Cevaplar